STANOJEVIĆ SPUŠTA LOPTU PRED OFK BEOGRAD: Trener Partizana otkrio zbog čega Romanić nije došao!

Autor:

Sport

14.09.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam srećan i zadovoljan jer nismo doveli napadača - naveo je Stanojević.

STANOJEVIĆ SPUŠTA LOPTU PRED OFK BEOGRAD: Trener Partizana otkrio zbog čega Romanić nije došao!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, održao je konferenciju za medije uoči predstojećeg susreta sa OFK Beogradom. Nakon remija u prethodna dva kola, Stanojević ističe da je povratak na pobednički kolosek imperativ za njegov tim, te da se fokusiraju na rešavanje sopstvenih problema, pre svega efikasnosti u postizanju golova.

- Nastavljamo prvenstvo posle pauze. Svi koji su se vratili sa reprezentativnih obaveza su zdravi. Možda je neko umoran, videćemo da li ćemo nekoga da odmorimo. Znamo šta nas čeka. Važno je da se vratimo na pobednički kolosek - rekao je Stanojević.

Strateg crno-belih dotakao se fudbalskog zdanja u Zaječaru i narednog rivala.

- Stadion je lep, fudbalski ambijent, drago mi je da igramo na tom objektu. Nadam se da neće da bude kiše. OFK Beograd ima ozbiljan tim, dosta mladih igrača i dobrog trenera. Znamo šta nas čeka. Više se bavimo nama nego ostalima, moramo naše probleme da rešimo - nastavio je on.

Već u sledećem kolu je na programu Večiti derbi.

- Znači mnogo utakmica, ne samo zbog derbija, već da hvatamo pozitivan talas. Ne možemo da igramo još zaostale uatkmice jer Makabi igra na našem stadionu - ističe Stanojević.

Efikasnost je problem crno belih.

- Imamo problem da postignemo gol. Stvaramo šanse. Protiv Vojvodine u prvom poluvemenu nismo stvarali šanse. To je najlošije poluvreme otkako sam u Partizanu, računajući sva tri mandata. To nam je priritet da postižemo golove - naveo je trener crno-belih.

Partizan nije uspeo da angažuje zamenu za Mateusa Saldanju.

- Nisam srećan i zadovoljan jer nismo doveli napadača. Đorđe Jovanović je odličan igrač, ali tražimo napadača drugih karakteristika. To je to, nastavljamo da se borimo. Želeo sam da igramo na više načina. Znam kako ćemo u nedelju da igramo - govorio je on.

Lazar Romanić je bio viđen u Humskoj, ali je ostao u Železničaru.

- Imali smo želju da ga dovedemo. Imali smo fer-plej odnoss. On je imao želju, ima svoje ambicije. Nije mu prioritet novac, pokazao je karakter. Želim mu sve najbolje - jasan je Stanojević.

Trener crno-belih da prokomentarisao je prelazni rrok.

- Generalno sam zadovoljan do ove situacije sa napadačem. Tu smo malo zatajili. Doveli smo igrače koji su bili neophodni. Krucijalna stvar je napadač, nije doveden. To nam je jedan minus - poručio je iskusni strateg.

Jedan od novajlija je mladi Pape Furer.

- Pape Furer je došao iz škole Liona. Talentovan igrač, neko vreme smo pregovarali sa njim. Ima dobre ofanzivne karakteristike, ima tehničke sposobnosti. On je naš projekat. Nije u konkurenciji za OFK Beograd, za kasnije ćemo da vidimo. Koristimo mogućnost da mladi igrači igraju što više utakmica - smatra Stanojević.

Partizanu je eliminacijom iz evropskih takmičenja preostala borba samo u domaćim takmičenjima.

- Lakše je jer smo odmorniji. Ipak, nedostaje nam Evropa zbog finansijskog aspekta, ali i takmičarskog. Pojačali bismo se da smo igrali Evropu - podvukao je Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading