KAKAV BRE DERBI SADA! Stanojević bljuvao vatru nakon šokantnog poraza u Zaječaru!

Autor:

Sport

15.09.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OFK Beograd napravio senzaciju!

KAKAV BRE DERBI SADA! Stanojević bljuvao vatru nakon šokantnog poraza u Zaječaru!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda ostvarili su veliku pobedu nad ekipom Partizana rezultatom 3:2, u utakmici osmog kola Superlige Srbije. Meč je bio obeležen neviđenom dramom i šokantnim golom u poslednjim sekundama, ostavljajući crno-bele u šoku pred večiti derbi koji ih očekuje. Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, nije krio nezadovoljstvo nakon meča, ističući da je poraz bio šokantan, posebno zbog propuštene prilike za vođstvo od 2:1. 

- Šokantan utakmica za nas. Imali smo na 2:1 stopostotnu šansu za 3:1, a onda smo pali psihološki - rekao je Stanojević.

Odbio je da komentariše nadolazeći večiti derbi, naglašavajući da je trenutno najvažnije da ekipa analizira poraz i razmotri kako dalje.

- Pa dobro, kakav derbi sad, šta sad da kažem. Ovo je za nas šokantan poraz, moramo da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje - poručio je Stanojević.

Meč između OFK Beograda i Partizana bio je prepun uzbuđenja, a neizvesnost je trajala sve do poslednjeg trenutka. Upravo u 96. minutu, OFK Beograd je postigao odlučujući gol, ostavljajući navijače u šoku, a crno-bele u nezavidnoj situaciji pred nadolazeći derbi. Ovaj neočekivani kraj utakmice sigurno će biti tema razgovora u narednim danima, kako među navijačima, tako i među stručnim analitičarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading