ARSENAL JE GAZDA SEVERNOG LONDONA: Gabrijel Martineli presudio Totenhemu sjajnim golom!

Autor:

Sport

15.09.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal siguran protiv gradskog rivala.

ARSENAL JE GAZDA SEVERNOG LONDONA: Gabrijel Martineli presudio Totenhemu sjajnim golom!

Foto: Profimedia

Veliki derbi severnog Londona između Arsenala i Totenhema privukao je pažnju navijača, a strepnja je bila prisutna u redovima Arsenala zbog nedostatka nekoliko ključnih igrača. Ipak, četa Mikela Artete je uspela da ostvari pobedu nad svojim najvećim rivalom rezultatom 1:0 (0:0).

Foto: Profimedia

Detalj sa utakmice Arsenala i Totenhema

Prethodne nedelje su bile izazovne za Arsenal, s obzirom na suspenziju Deklana Rajsa i tešku povredu Martina Odegarda tokom reprezentativne pauze. Ipak, uprkos ovim izazovima, Arsenal je uspeo da se suprotstavi Totenhemu i ostvari važnu pobedu.

Iako rezultat ne prikazuje realan odnos snaga na terenu, Arsenal je tokom većeg dela meča bio daleko bolji rival. Na krilima raspoloženog Van de Vena, Totenhem je uspevao da odoleva sve do sredine drugog poluvremena kada je pobedu gostima obezbedio gol nakon prekida.

Mnogo pažnje je Arteta sa svojim stručnim štabom posvetio prekidima, a ovaj pristup se pokazao kao veoma uspešan, posebno prošle sezone. Gabrijel je bio najviši u skoku nakon kornera izvedenog od strane Bukajo Sake i uspeo je da postigne odlučujući gol za Arsenal.

Foto: Profimedia

Gabrijel Martinezli slavi pogodak

Ovo je drugi uzastopni poraz za Totenhem, dok se četa Mikela Arteta raduje narednom derbiju protiv Mančester sitija na svojim "Emiratima". Arsenal je pokazao sjajno raspoloženje i odličnu formu, što uliva nadu u uspeh u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading