PIKSI NE MORA DA BRINE ZA BEKA, IMA GA! I pored poraza Aston Vile, Nedeljković namučio Arsenal!

Autor:

Sport

24.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Zvezde pokazao veliki kvalitet.

PIKSI NE MORA DA BRINE ZA BEKA, IMA GA! I pored poraza Aston Vile, Nedeljković namučio Arsenal!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Aston Vile poraženi su od Arsenala rezultatom 2:0 u okviru drugog kola engleske Premijer lige. Mladi bek Kosta Nedeljković večeras je pokazao da mu je mesto među velikim igračima. Iako je u prethodnim utakmicama pokazao standardnu igru, večerašnji meč protiv ''topdžija'' doneo je pravu priliku mladom fudbaleru da pokaže svoj potencijal.

Kada je povreda Metija Keša primorala Nedeljkovića da uđe u igru već u 16. minutu, mnogi su bili skeptični. Međutim, mladi bek je uspešno obavio zadatak čuvanja Gabrijela Martinelija i pridonio pobedi svog tima. Iako je protivnički gol delo igrača koji je napadao po strani Nedeljkovića, mladi bek Aston Vile ne može se kriviti za propust, jer je odlično motrio na Deklana Rajsa.

Foto: Profimedia

Kosta Nedeljkovoć u duelu sa Gabrijelom Martinezom

Utakmica protiv Arsenala nije bila prepuna šansi, ali je bila poput šahovske partije dvojice španskih trenera. Unai Emeri je sjajno pripremio ekipu defanzivno, ali je Mikel Arteta imao kvalitetnije pojedince. Ipak, uprkos porazu, Aston Vila je pokazala da ima tim koji može da se bori za plasman u Ligu šampiona i da će biti konkurentna ove sezone.

Još jedno iznenađenje večerašnje utakmice bio je 23-godišnji Amadu Onana koji se odlično uklopio u ekipu iz Birmingema i pokazao da je vredan uloženog novca. Njegova igra je bila izuzetno zapažena, a svojim učinkom je dodatno ojačao ekipu Aston Vile.

Iako je večeras bio prinuđen da zameni povređenog Keša, Kosta Nedeljković je pokazao da ima potencijal da postane ključni igrač Aston Vile. Svojim nastupom večeras, on je demonstrirao svoj kvalitet i ubrizgao injekciju samopouzdanja kako sebi, tako i svojim saigračima iz odbrane. Njegovo prisustvo na terenu bilo je ključno za stabilnost odbrane Aston Vile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading