OVO JE ZANIMALO SVE NAVIJAČE: Poznat termin 174. večitog derbija!

Autor:

Sport

15.09.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

OVO JE ZANIMALO SVE NAVIJAČE: Poznat termin 174. večitog derbija!

Foto: Starsport

Zvanično je potvrđeno da će 174. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde biti održan u ponedeljak, 23. septembra, s početkom u 20 časova na stadionu u Humskoj. Ova promena termina proizilazi iz obaveza koje ima šampion Sribje u Ligi šampiona, posebno zbog utakmice protiv Benfike koja je zakazana za četvrtak.

Nakon pregovora između Partizana i Crvene zvezde sa čelnicima Zajednice Superligaša, doneta je odluka da se večiti derbi odloži za ponedeljak kako bi se omogućilo Zvezdi da se pripremi za izazov u Ligi šampiona. Ovo pomeranje je izazvalo veliko interesovanje javnosti, ali i postiglo određeni stepen dogovora između dva rivala.

Foto: Starsport

 

Iako se čekalo zvanično potvrđenje, crno-beli su izašli u susret Crvenoj zvezdi i pristali na pomeranje termina utakmice. Ovo je gest koji pokazuje kako sportski duh i fer plej mogu biti prisutni i u najvećim derbijima. Očekuje se da će ova utakmica privući veliku pažnju navijača širom regiona i da će biti jedan od najzanimljivijih mečeva sezone.

Sve u svemu, 174. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde obećava uzbuđenje, napetost i neizvesnost, a pomeranje termina samo dodatno podgreva iščekivanje ovog velikog sportskog događaja. Navijači već broje dane do utakmice koja će definitivno obeležiti fudbalsku sezonu. Očekuje nas spektakl kao i u svakom do sada derbiju, navijači će sigurno odraditi svoj deo zadatka na tribinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading