OPŠTI HAOS NA DERBIJU: Lola Smiljanić DIVLJAO i jurio sudije da ih bije, a onda utrčali svi igrači!

Autor:

Sport

01.09.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana pravio nerede.

OPŠTI HAOS NA DERBIJU: Lola Smiljanić DIVLJAO i jurio sudije da ih bije, a onda utrčali svi igrači!

Foto: YT/Printsrcreen

Na pomoćnom terenu Marakane, omladinci Crvene zvezde i Partizana odigrali su meč koji je obeležen ne samo sportskim dešavanjima već i haosom koji je izbio tokom utakmice. Nakon što je Zvezda postigla treći pogodak u 68. minutu, situacija je eskalirala i dovela do opšteg haosa na terenu.

Sve je počelo razmenom reči između igrača nakon postignutog gola, a zatim je trener Partizana, Milan Lola Smiljanić, izgubio kontrolu i zaleteo se na sudiju. Ovaj incident bio je okidač za ulazak igrača i članova stručnog štaba oba tima na teren, što je dodatno pogoršalo situaciju. Neki od učesnika sukoba završili su čak i na zemlji, ali na sreću, veće povrede su izbegnute.

Na kraju, Crvena zvezda je trijumfovala rezultatom 3:0, osvetivši se tako kadetima koji su prethodno poraženi od večitog rivala sa 2:1. Ovaj trijumf nije samo sportski uspeh već i emotivno ispraćena pobeda nakon tumultuoznog meča.

Nakon ovog incidenta, javnost je burno reagovala, izražavajući zabrinutost zbog nasilja koje je zahvatilo omladinski fudbal. Ovakvi događaji ukazuju na potrebu za većom kontrolom i odgovornošću svih učesnika na terenu, kako bi se sačuvala sportska fer igra i bezbednost svih prisutnih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading