KAKVA BOMBA: Bivši kapiten Mančester junajteda stiže na UB!

Autor:

Sport

15.09.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova pojava izazvaće posebnu pažnju.

KAKVA BOMBA: Bivši kapiten Mančester junajteda stiže na UB!

Foto: Profimedia

Fudbalski klub Jedinstvo može da se pohvali velikom podrškom uoči utakmice protiv Radničkog iz Niša. Među brojnim ljubiteljima fudbala koji će se naći na stadionu Dragan Džajić na Ubu, ističe se i dolazak jednog velikog imena svetskog fudbala - dugogodišnjeg fudbalera Mančester junajteda, Antonija Valensije.

Valensija, čije je prisustvo potvrđeno od strane kluba, doneće dodatni zanos i uzbuđenje uoči ove bitne utakmice za Jedinstvo. Njegova podrška sigurno će biti od velikog značaja za igrače i navijače, te se očekuje da će atmosfera na stadionu biti zaista nezaboravna.

- Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda Antonio Valencia biće specijalni gost sutra uveče na utakmici koju ekipa Jedinstva igra protiv Radničkog iz Niša - poručuju iz kluba.

Antonio Valensija, čija je karijera obeležena brojnim uspesima i trofejima, sada će imati priliku da podrži Jedinstvo na njihovom terenu. Ovaj iskusni fudbaler, koji je svojom energijom i predanošću zadobio poštovanje širom sveta, biće prisutan kao počasni gost na utakmici sa Radničkim iz Niša.

Valensija je tokom svoje karijere pokazao izuzetan talenat i posvećenost fudbalu, te je postao prepoznatljivo ime u svetskom fudbalu. Njegovo prisustvo na utakmici Jedinstva sigurno će biti inspiracija kako za igrače tako i za navijače, te će ova utakmica ostati upamćena kao poseban događaj u istoriji kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading