JUNAJTED PREGAZIO SAUTEMPTON U GOSTIMA: Rašford se upisao u strelce nakon predugog posta!

Autor:

Sport

14.09.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junajted siguran.

JUNAJTED PREGAZIO SAUTEMPTON U GOSTIMA: Rašford se upisao u strelce nakon predugog posta!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Mančester junajteda su demonstrirali svoju snagu u utakmici protiv Sautempton tima, osvojivši ubedljivu pobedu rezultatom 3:0. Iako je Sautempton imao inicijativu na početku meča, to nije bilo dovoljno da spreče Junajted da pokaže svoju dominaciju.

Mladi fudbaler Tajler Dibling je imao svoj debi u Premijer ligi, a već u petom minutu je imao priliku da postigne gol. Međutim, njegov udarac sa desnog boka zaustavio je golman Mančester junajteda, Andre Onana.

Foto: Profimedia

Detalj sa utakmice Sautemptona i Junajteda

Sautempton je imao priliku da povede u 33. minutu kada je Dibling izborio penal, ali Kameron Arčer nije uspeo da iskoristi ovu priliku. Ovo je bio prelomni trenutak utakmice jer je Mančester Junajted iskoristio propuštenu priliku domaćina i uspeo da postigne dva gola pre pauze.

Štoper Matajs De Liht je postigao prvi gol za Junajted nakon odličnog kornera Kristijana Eriksena, dok je Markus Rašford udarcem sa 20 metara udvostručio vođstvo nakon još jednog kornera. Njihove izvanredne izvedbe su obeležile prvo poluvreme i postavile temelje za ubedljivu pobedu.

Foto: Profimedia

Proslava gola Matijasa De Lihta

Junajted je nastavio da dominira i u drugom poluvremenu, imajući prilike da poveća prednost. Sautempton je imao još teži zadatak nakon što je ostao sa igračem manje zbog crvenog kartona koji je dobio Džek Stivens.

Sautempton je postao prvi klub u istoriji Premijer lige koji je započeo sezonu sa četiri uzastopna poraza. Ovo je značajan podatak koji će ostati upamćen kao deo njihove istorije u ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading