UBIO DEVOJKU, BACIO JE PSIMA, A SADA SE VRAĆA FUDBALU: Monstrum ponovo na terenu!

Autor:

Sport

15.09.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac oživljava karijeru.

UBIO DEVOJKU, BACIO JE PSIMA, A SADA SE VRAĆA FUDBALU: Monstrum ponovo na terenu!

Foto: Printscreen

Bruno Fernandeš

Brazilski golman Bruno Fernandeš izazvao je šok i zgražavanje širom sveta 2010. godine kada je počinio monstruozan zločin nad Elizom Samudio, ženom sa kojom je bio u vezi. Ovaj tragični događaj je obeležio njegovu karijeru i život, ali Fernandeš se kasnije suočio sa posledicama svog dela.

Bruno Fernandeš, tadašnji član Flamenga, bio je u centru pažnje kada je optužen za ubistvo Elize Samudio, sa kojom je imao dete. Nakon što je Eliza tužila Fernandeša zbog očinstva, on je smislio plan da je otme i izvrši zločin. Nažalost, ova užasna priča je kulminirala ubistvom i bacanjem njenog tela psima. Bruno je priznao svoje zlodelo i osuđen je na 22 godine zatvora.

U zatvoru, Fernandeš je prošao kroz težak period, pokušavajući čak i da izvrši samoubistvo. Međutim, 2017. godine je pušten iz zatvora, izazivajući osudu javnosti. On je izjavio da je svestan svoje greške, zatražio je oproštaj od Boga i odlučio da nastavi sa sportskom karijerom.

Nakon izlaska iz zatvora, Bruno Fernandeš se vratio fudbalu, braneći gol sve do 2022. godine kada je zvanično okončao svoju karijeru. Međutim, nedavno se pojavila vest da je rešio da se vrati iz penzije i potpiše za niželigaša Uniao de Bum Destino, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti. Ostaje da se vidi kako će Fernandešov povratak uticati na ovaj brazilski tim.

Fernandeš je prošao kroz turbulentan period u životu, obeležen zločinom koji je šokirao svet. Njegov povratak na teren nakon zatvora predstavlja izazov kako za njega lično, tako i za fudbalsku javnost. Ostaje da se vidi kako će se njegova priča dalje odvijati, ali je jasno da je njegov život obeležen velikim kajanjem i željom za novim početkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading