BENFIKA JESTE VELIKAN, ALI NIJE BAUK: Zvezdi ovaj segment igre može da donese pozitivan rezultat!

Autor:

Sport

15.09.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele očekuje izazov u Ligi šampiona.

BENFIKA JESTE VELIKAN, ALI NIJE BAUK: Zvezdi ovaj segment igre može da donese pozitivan rezultat!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sinoć Napredak rezultatom 2:0 u okviru osmog kola Superlige Srbije. Tim iz Ljutice Bogdana je tako ostao na čelu tabele, a strelci su bili Bruno Duarte sa bele tačke i Mirko Ivanić.

Izabranici Vladana Milojevića je sada pripremaju za veliki izazov, ali i ispit zrelosti, a to je prvo kolo novog izdanja Lige šampiona protiv Benfike. Portugalski velikan dolazi na "Marakanu" i to je verovatno olakšavajuća okolnost, jer će Zvezda onda imati podršku prepunog stadiona, a "Delije" će sigurno biti na visini zadatka. 

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Benfika se trenutno u domaćem šampionatu nalazi na trećem mestu, a od početka sezona imaju tri pobede, jedan remi i poraz. Međutim, to je tek početak, a prednost Zvezde je možda što naša liga traje već dva meseca, a i igrala je kvalifikacije za Ligu šampiona, pa je ta prednost upravo kontinuitet. Protiv Benfike može da se igra, ali moraju da se ispoštuju određene stvari, koje su igrači šampiona Srbije uradili protiv Bodea, ali i sinoć protiv Kruševljana.

Vladan Milojević je sjajno postavio utakmicu protiv Norvežana, Zvezda je igrala onoliko koliko joj treba, baš kao i sinoć u pobedi protiv Napretka. Nekada je samo bitno ostvariti pozitivan rezultat, a način nije bitan. Uostalo i Žoze Murinjo je osvojio Ligu šampiona sa Interom sa svega 25% poseda lopte. Bitno je konotrlisati dešavanja na meču i naterati protivnika da greši, a prilike koristiti iz kontra napada.

Foto: Starsport

Pokazao ogromnu brzinu: Silas

Zvezda je pogodila sa pojačanjima, Rade Krunić i Silas su pravi dragulji koje treba sačuvati. Sinoć su njih dvojica pravili izuzetnu razlliku, Silas je brz i opasan i to će biti od velike pomoći kako protiv Benfike, tako i protiv ostalih rivala. Krunić ima veliko znanje i iskustvo, koje će doneti veliku razliku na terenu. Uostalom, igrao je za Milan, zna kako funkcionišu timovi iz grada mode, ali i samo takmičenje. 

Foto: Starsport

Njegovo iskustvo može da donese dosta: Rade Krunić

Ne treba žuriti, niti srljati, trkati se sa protivnikom, već prepustiti inicijativu, stajati iza lopte i čekati priliku iz kontra napada, što će sa Silasom i Radonjićem u timu biti pun pogodak. Zvezda protiv Benfike igra u četvrtak od 18.45, a stadion će sigurno biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading