KOLIKO JE BRZ NISMO GA NI VIDELI: Puma samo protutnjao kroz Marakanu!

Autor:

Sport

15.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puma zvanično ima novi klub.

KOLIKO JE BRZ NISMO GA NI VIDELI: Puma samo protutnjao kroz Marakanu!

Foto: Starsport

Puma Rodrigez

Nakon samo 86 dana provedenih u Beogradu, fudbaler Puma Rodrigez napušta Crvenu zvezdu. Dolazak ovog fudbalera iz Paname za dva miliona evra izazvao je određenu pažnju, ali njegov boravak na Marakani nije bio dugog veka.

Puma Rodrigez je došao u Crvenu zvezdu iz portugalskog kluba Famalikao, ali dolazak novih igrača na njegovoj poziciji učinio ga je prekobrojnim. Iako se pretpostavljalo da će Puma nastaviti karijeru u Meksiku, prelasci u Klub Ameriku i Leon su propali, da bi na kraju bio pozajmljen Huarezu.

Foto: Starsport

Puma Rodrigez

Puma je svoju profesionalnu fudbalsku karijeru započeo igrajući za Ćoriljo u Panami, a zatim je prešao u evropski fudbal pojačavajući Gent kao pozajmljen igrač, a kasnije je i otkupljen od strane belgijskog kluba. Nastupao je za nekoliko klubova pre dolaska u Crvenu zvezdu, a za reprezentaciju Paname odigrao je 48 utakmica i postigao šest golova.

Iako je Puma Rodrigez napustio Crvenu zvezdu nakon veoma kratkog vremena provedenog u klubu, ostaje da se vidi kako će se njegova karijera dalje razvijati u meksičkom fudbalu. Ovaj brz odlazak iz kluba sigurno će ostaviti utisak na navijače, ali će takođe otvoriti mesto za nove fudbalske talente koji će imati priliku da pokažu svoje umeće na terenu Marakane. Puma jeste brz, to je i pokazao, ali kako se ekspresno dolazi i odlazi iz jednog kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading