RAMOS PRED NOVIM ANGAŽMANOM: Ovu destinaciju niko nije očekivao!

Autor:

Sport

10.09.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac napušta Evropu.

RAMOS PRED NOVIM ANGAŽMANOM: Ovu destinaciju niko nije očekivao!

Foto: Ap photo

Nakon isteka ugovora sa Seviljom ovog leta, 38-godišnji španski štoper, Serhio Ramos, je bio u potrazi za novim klubom. Iako su se spominjale mogućnosti odlaska u SAD ili Saudijsku Arabiju, sada se ozbiljno govori o transferu u Vasko da Gamu, brazilski klub iz Rio de Žaneira.

Legenda "moreplovaca" Edmund Alves je izjavio za španski As da je veoma bitan agent iz Rio de Žaneira došao da ponudi Serhija Ramosa klubu. Ramos je trenutno u Madridu, gde održava fizičku formu, ali su njegovi zahtevi za visokom platom na početku pregovora ocenjeni kao apsurdni.

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos

Ramos je postao poznat po svojoj dugoj i uspešnoj karijeri u Real Madridu, gde je osvojio pet domaćih šampionata, četiri Lige šampiona i dva izdanja Kupa kralja. Nakon Real Madrida, proveo je dve sezone u Pari Sen Žermenu pre nego što se vratio u Sevilju prošle sezone. Tokom prošle sezone odigrao je 37 utakmica na svim takmičenjima i dao sedam golova za tim iz Andaluzije.

Pored interesovanja Vaska da Game, Ramos je bio predmet interesovanja MLS franšize San Dijego, kao i saudijskih klubova – Al Orobah i Al Nasr, klubova koji su takođe pokazali interesovanje za Ramosovog bivšeg saigrača iz madridskog Reala, Kristijana Ronalda.

Ramos je započeo svoju profesionalnu karijeru u Sevilji, odakle je 2005. prešao u špansku prestonicu kako bi zaigrao za Real Madrid. Sa Realom je postigao izuzetne uspehe pre nego što je 2021. prešao u Pari Sen Žermen, a zatim se vratio u Sevilju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading