"TORCIDA" PRVI PUT POSLE RATA NA "MARAKANI": Ovo objavom su potvrdili sve!

Autor:

Sport

14.09.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Hajduka dolaze da navijaju protiv Zvezde.

"TORCIDA" PRVI PUT POSLE RATA NA "MARAKANI": Ovo objavom su potvrdili sve!

Foto: Profimedia/AFP

Navijači Hajduka - popularna "Torcida"

Navijači Benfike su najavili da će njihova bratska grupa navijača Hajduka iz Splita biti uz njihov tim na meču Crvena zvezda - Benfika. Ova informacija je uzburkala navijačke krugove portugalskog velikana, a proširila se i na društvenim mrežama gde je većina navijača Benfike potvrdila ovaj scenario.

Nakon meča Dinamo - Hajduk (0:1), gde su pripadnici Torcide i "No name boys" zajedno bodrili gostujući klub, postalo je jasno da bi ova podrška mogla postati stvarnost. Naime, tokom meča, ove dve navijačke grupe su zajedno razvile šetalicu sa svojim imenima, stvarajući tako snažnu simboliku prijateljstva i podrške.

Pitanje koje intrigira mnoge jeste da li će Torcida prvi put od ratnih zbivanja posetiti Beograd. Odgovor na ovo pitanje će biti poznat u četvrtak, kada je na programu meč Crvena zvezda - Benfika. Ukoliko se najave navijača Benfike ostvare i Torcida zaista bude pružila podršku portugalskom timu, to bi bio izuzetno značajan događaj, posebno imajući u vidu istorijske okolnosti.

U svakom slučaju, ovaj događaj će privući pažnju javnosti i ljubitelja fudbala, a atmosfera na stadionu Crvene zvezde biće dodatno nabijena emocijama i rivalitetom. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča i eventualnu podršku Torcide Benfiki, što bi bio jedinstven događaj koji bi ostavio dubok trag u istoriji fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading