AU KAKO ŠURE SA CENAMA! Evo koliko će koštati Zvezdine karte za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

06.09.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije imaju i najpovoljniju opciju.

AU KAKO ŠURE SA CENAMA! Evo koliko će koštati Zvezdine karte za Ligu šampiona!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

Nakon velikog uspeha Crvene zvezde u plasmanu u Ligu šampiona, atmosfera na Marakani je postala euforična. Ovaj istorijski momenat izazvao je oduševljenje među navijačima crveno-belih, koji s nestrpljenjem očekuju početak takmičenja.

Poslednjeg dana prelaznog roka, Crvena zvezda je privukla pažnju javnosti i dodatno "podgrejala" strasti navijača, uspešno dovođenjem tri zvučna pojačanja. Ova vest je dodatno uzbudila pristalice crveno-belih i podigla nivo uzbuđenja pred predstojeće mečeve.

Učešće Crvene zvezde u Ligi šampiona doneće im susrete sa osam jakih rivala, po novom sistemu takmičenja - četiri na Marakani i četiri na gostovanjima. Navijači već s nestrpljenjem očekuju susrete sa takvim renomiranim ekipama kao što su Benfika, Barselona, Milan i ostali.

Jedna od najzanimljivijih tema među navijačima Zvezde jeste cena ulaznica za mečeve Lige šampiona. Prema nezvaničnim informacijama, ulaznice će se prodavati isključivo kroz pakete, a cene paketa karata za četiri meča Lige šampiona su već izazvale interesovanje javnosti.

Kako je Telegraf nezvanično saznao i cene paketa karata za četiri meča Lige šampiona protiv Benfike, Barselone, Štutgarta i PSV-a, a one su sledeće:

Sever i Jug: 9.500 dinara

Istok: 18.000 dinara

Zapad: 22.000 dinara

Tribina Siniša Mihajlović: 47.500

Dok su cene "Premium" sezonskih karata su sledeće:

Foto: Starsport

Navijači crveno belih neće biti oduševljeni cenama

Sever:

Obnova - 10.500 (blagajna)

Nova - 11.900 (onlajn)

Nova - 12.900 (blagajna)

Junior - 7.500 (onlajn i blagajna)

Istok:

Obnova - 16.500 (blagajna)

Nova - 17.900 (onlajn)

Nova - 18.900 (blagajna)

Junior - 13.500 (onlajn i blagajna)

Zapad:

Obnova - 20.500 (blagajna)

Nova - 21.900 (onlajn)

Nova - 22.900 (blagajna)

Junior - 17.500 (onlajn i blagajna)

Tribina Siniša Mihajlović:

Obnova - 34.000 (blagajna)

Nova - 55.000 (onlajn)

Nova - 56.000 (blagajna)

Junior - 30.000 (onlajn i blagajna)

Iako su paketi za Ligu šampiona još uvek nisu pušteni u prodaju, navijači imaju priliku da se odluče za "Premium" sezonske karte koje omogućavaju pristup svim mečevima na Marakani tokom cele sezone, uključujući večite derbije. Ove karte pružaju navijačima povoljniju opciju za praćenje omiljenog tima, uz dodatne benefite.

Nakon postignutog istorijskog uspeha, euforija i uzbuđenje su na vrhuncu među navijačima Crvene zvezde. Sa nestrpljenjem se očekuje početak takmičenja u Ligi šampiona, a interesovanje za ulaznice i sezonske karte raste iz dana u dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading