ČUVENI FUDBALSKI INSAJDER OBRADOVAO ZVEZDU PRED LŠ: Šampion Srbije može lakše da diše!

Autor:

Sport

02.09.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin rival oslabljen uoči početka Lige šampiona!

ČUVENI FUDBALSKI INSAJDER OBRADOVAO ZVEZDU PRED LŠ: Šampion Srbije može lakše da diše!

Foto: Starsport

Crvena zvezda se plasirala u Ligu šampiona, a pred prvi meč protiv Benfike, koja će na Marakanu stići drastično oslabljena, prvak Srbije dobio je fenomenalne vesti. Prema informacijama Fabricija Romana, tim iz Lisabona neočekivano je prodao jednog od najboljih fudbalera Markosa Leonarda u Al Ahli za 40.000 evra. Leonardo će se pridružiti Mitroviću i Milinković-Saviću, a ostaje da se vidi da li će tim iz Lisabona dovesti nekoga kao njegovu zamenu. Leonardo je u dresu Benfike na 24 utakmice postigao osam golova.

Tim iz Ljutice Bogdana se sprema da se suoči sa novim izazovima u Ligi šampiona, a prodaja Leonarda od strane Benfike dodatno je unela dinamiku u predstojeći meč. Sa oslabljenim sastavom protivnika, mogućnosti za uspeh Crvene zvezde u ovom takmičenju se otvaraju. Pogledajte bonus video za više detalja.

Kako se bliži prvi meč, uzbuđenje raste među navijačima Crvene zvezde i pitanje je da li će tim iskoristiti prednost oslabljene Benfike. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati, ali sigurno je da će ovo biti zanimljiv susret za sve ljubitelje fudbala.

Dokle Crvena zvezda može da stigne u Ligi šampiona ove sezone ostaje pitanje koje intrigira kako navijače, tako i analitičare. Prodaja Leonarda dodatno je pojačala interesovanje za ishod meča, a očekivanja su sve veća. Navijači su pozvani da podele svoje mišljenje u komentarima, dok se stručnjaci spremaju da prate razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading