ŠOK ZA SRPSKOG FUDBALERA- NIJE REGISTROVAN ZA LŠ! Da li će Zvezda lansirati transfer bombu u kasne sate!?

Autor:

Sport

03.09.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti za Jovića.

ŠOK ZA SRPSKOG FUDBALERA- NIJE REGISTROVAN ZA LŠ! Da li će Zvezda lansirati transfer bombu u kasne sate!?

Foto: Starsport

Od dolaska u Milan, status srpskog napadača Luke Jovića nije bio stabilan. Od male minutaže u jesenjem delu sezone, preko perioda bolje forme zimus, do povratka na početnu tačku i marginalne uloge kod novog trenera Fonseke, Jovićeva pozicija u timu Rossonera je bila neizvesna.

Najnovija informacija iz Italije o tome da Milan nije licencirao Jovića za učešće u Ligi šampiona sledeće sezone ukazuje na to da srpski napadač neće imati priliku da se takmiči u najprestižnijem evropskom takmičenju. Međutim, izvršni direktor Milana Đorđo Furlani ističe da je za klub bitno da poseduje više opcija u napadu, uključujući i Jovića, s obzirom na učešće u tri različita takmičenja.

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Izjave Furlanija, koje deluju kontradiktorno u odnosu na postupke trenera Fonseke, ukazuju na moguću neusaglašenost između sportskog sektora i trenera. Ova situacija dodatno komplikuje Jovićevu situaciju u klubu, s obzirom da je njegova minutaža u Seriji A minimalna, dok su mogućnosti za transfer sužene zbog zatvaranja transfer tržišta u većini jačih evropskih liga.

- Igramo u tri različita takmičenja, bitno nam je da dajemo mnogo golova, tako da nam je bitno da imamo Moratu, Ejbrahama i Jovića - kaže Furlani.

Sa zatvaranjem transfer tržišta u većini jačih evropskih liga, uključujući i Seriju A, Jovićeva budućnost na transfer tržištu postaje neizvesna. Sa samo nekoliko preostalih opcija poput Belgije, Grčke, Rusije i Turske, srpski napadač bi mogao da se nađe u situaciji gde je izbor liga gde bi mogao da nastavi karijeru sužen. Ovo bi možda mogao da bude velika prilika za Crvenu zvezdu da vrati Jovića na "Marakanu" i lansira pravu transfer bombu u kasne sate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading