PRAVOSLAVCI IM ZAPUŠILI USTA! Albanija poražena pre čitavom nacijom - O ovom golu će se dugo pričati! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.09.2024

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočkivana situacija!

PRAVOSLAVCI IM ZAPUŠILI USTA! Albanija poražena pre čitavom nacijom - O ovom golu će se dugo pričati! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Albanije doživela je neočekivan poraz od Gruzije sa 1:0, samo nekoliko dana nakon velike pobede protiv Ukrajine. Meč drugog kola Lige nacija u B diviziji odigran je na stadionu "Er Albanija" u Tirani, a nije doneo lepotu fudbala. Viđena su samo tri šuta u okvir gola, od kojih niti jedan nije bio upućen od strane domaćina.

Jedini gol na meču postigao je Giorgi Kočorašvili, fudbaler Levantea, koji je već u prvom kolu Lige nacija postigao prvi gol ikada u dresu sa nacionalnim grbom. Njegov pogodak bio je delo prefinjenog prostora i udarca sa distance, ostavljajući golmana Tomasa Strakošu nemoćnim. Ovaj pogodak rastužio je oko 20.000 navijača koji su se okupili na tribinama stadiona "Er Albanija".

Domaćin, fudbalska reprezentacija Albanije, nije uspela da pokaže značajniju ofanzivu tokom meča, što je rezultiralo nepovoljnim ishodom. Iako su navijači bili u nadi da će njihov tim ponoviti uspeh protiv Ukrajine, izostanak golova s njihove strane razočarao je prisutne.

Sa ovom pobedom, Gruzija je pokazala da poseduje potencijal da ostvari značajne rezultate u Ligi nacija. Gol Giorgija Kočorašvilija bio je dovoljan da donese timu trijumf i nagovešta moguće uspehe u daljem takmičenju.

Ovaj neočekivani poraz Albanije od Gruzije sigurno će ostaviti traga na navijačima i timu, dok će Gruzija pokušati da nastavi sa svojim uspesima u narednim susretima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading