SRPSKI REPREZENTATIVCI SA OSMEHOM SLETELI U KOPENHAGEN! Pilot sa kojim su leteli im je poručio OVO! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.09.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapetan aviona koji je prevozio reprezentaciju Srbije nije propustio priliku da se obrati selektoru i igračima.

SRPSKI REPREZENTATIVCI SA OSMEHOM SLETELI U KOPENHAGEN! Pilot sa kojim su leteli im je poručio OVO! (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Posle remija sa aktuelnim prvakom Evrope Španijom, fudbalska reprezentacija Srbije se sada okreće drugom kolu divizije A Lige nacija, gde ih očekuje izazov protiv Danske u Kopenhagenu. Ekipa je jutros poletela za dansku prestonicu, a kapetan aviona je izrazio zahvalnost i podršku igračima za njihov trud i rezultat protiv Španije.

Kapetan aviona koji je prevozio reprezentaciju Srbije nije propustio priliku da se obrati selektoru i igračima, izrazivši veliku zahvalnost za njihov trud i postignuti rezultat protiv Španije. Ohrabrio ih je da nastave u istom stilu i da ih ponovo obraduju, poželevši im sreću u narednom duelu sa Danskom.

- Želeo bih da vam se zahvalim na izdanju koje ste prikazali protiv Španije. Hvala vam mnogo, vratili ste nam osmeh na lice, učinili ponosnim protiv selekcije koja je najbolja u Evropi. Želimo vam da nastavite u istom stilu, da nas ponovo obradujete. Srećno protiv Danske - rekao je kapetan aviona Air Serbia.

 

 


Reprezentacija Srbije se smestila u svoju bazu u Kopenhagenu, spremajući se za predstojeći duel sa Danskom. Očekuje se da će igrači dati sve od sebe kako bi ponovili uspeh iz prethodne utakmice i ostvarili još jedan pozitivan rezultat.

Uoči sutrašnjeg duela, reprezentacija Srbije održaće poslednji trening pred meč sa Danskom. Treneri će imati priliku da poslednji put isprave taktiku i pripreme igrače za izazov koji ih očekuje.

U 17:30 će biti održana konferencija za medije, gde će selektor i igrači dati izjave pred predstojeći meč. Očekuje se da će biti postavljena pitanja o taktici, motivaciji i očekivanjima pred utakmicu sa Danskom.

Reprezentacija Srbije je spremna da pruži maksimum i ostvari pozitivan rezultat protiv Danske, te da nastavi sa dobrim igrama u okviru Lige nacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading