PORUKA ITALIJANA JE JASNA! Navijači okrenuli leđa izraelskoj himni - Ovo se pamti za ceo život! (FOTO)

Autor:

Sport

09.09.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno.

PORUKA ITALIJANA JE JASNA! Navijači okrenuli leđa izraelskoj himni - Ovo se pamti za ceo život! (FOTO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Italije ostvarili su još jednu pobedu u drugom kolu Lige nacija, ovoga puta nad reprezentacijom Izraela rezultatom 2:1. Golove za Italiju postigli su Davide Fratezi i Mojzeo Kina, dok je utješni gol za Izrael postigao Abu Fani u poslednjim minutima meča. Interesantno je da je meč odigran na neutralnom terenu, na Grupama areni u Budimpešti, zbog situacije u Izraelu, gde se zbog rata reprezentacija ove zemlje prisiljena igrati mečeve širom Evrope.

Pre početka meča, Italijanski navijači su izazvali kontroverzu okrećući leđa prilikom intoniranja himne Izraela, jasno stavljajući do znanja svoj stav povodom situacije u Gazi. Ova gesta izazvala je dosta pažnje na društvenim mrežama, ističući političku pozadinu i podršku Palestinaca.

U drugom meču grupe, reprezentacija Francuske uspela je da se iskupi za poraz od Italije, savladavši reprezentaciju Belgije rezultatom 2:0. Zanimljivo je da je zvezda francuskog fudbala, Kilijan Embape, startovala meč sa klupe, dok su u napadu bili Kolo Muani i Dembele, uz Markusa Tirama. Muani i Dembele su postigli golove, dok je Embape ušao u igru u drugom poluvremenu.

Republika

Foto: Profimedia

Navijači Italije dok se orila njihova himna

Ova druga runda Lige nacija donela je zanimljive rezultate i kontroverzne trenutke, obećavajući uzbudljivu i neizvesnu sezonu u ovom takmičenju.

Za više informacija u svetu sporta, možete pratiti portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading