ZBOG OVOGA JE VLAHOVIĆ ODJAVIO SRBIJU I PIKSIJA: "Privatni razlozi" se ne mogu baš tako nazvati

Autor:

Sport

10.09.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem je skroz druge prirode.

ZBOG OVOGA JE VLAHOVIĆ ODJAVIO SRBIJU I PIKSIJA: "Privatni razlozi" se ne mogu baš tako nazvati

Foto: www.profimedia.rs/Starsport

Dušan Vlahović nije se stavio na raspolaganje selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju za minule utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske i za to je izneo valjane razloge. Piksi je izrazio je razumevanje za odluku Dušana Vlahovića da se ne odazove na poziv za reprezentativne obaveze tokom septembra, ističući da je u pitanju porodični problem. Piksi je naglasio da neće ulaziti u privatni život fudbalera i da veruje u razloge zbog kojih je Vlahović odbio poziv.

Italijanski mediji intenzivno su se bavili slučajem Dušana Vlahovića, navodeći da fudbaler trenutno pregovara sa Juventusom oko novog ugovora. Prema njihovim tvrdnjama, Vlahović je fokusiran na pregovore sa Juventusom i zbog toga nije želeo da se pridruži reprezentaciji Srbije u Ligi nacija. Spekuliše se da uprava Juventusa planira da smanji Vlahovićevu platu i ponudi mu novi ugovor sa nižim fiksnim iznosom, ali većim bonusima.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ostao u Italiji da se bori za bolji ugovor: Dušan Vlahović


Odluka Dušana Vlahovića da ne prihvati poziv za reprezentaciju izazvala je nagađanja i reakcije javnosti. Dok jedni izražavaju razumevanje za fokusiranje na klupske obaveze, drugi smatraju da bi trebalo da prioritet bude predstavljanje nacionalnog dresa.

Selektor Piksi istakao je da je uradio sve što se od njega očekuje i da je neophodno verovati fudbalerima u njihovim odlukama. Njegova podrška Vlahoviću i ostalim fudbalerima koji su odbili poziv za reprezentaciju naglašava važnost poverenja i razumevanja u timskom sportu.

Slučaj Dušana Vlahovića pokazuje kompleksnost situacija sa kojima se fudbaleri suočavaju van terena, dok istovremeno bude interesovanje javnosti i medija. Očekuje se dalji razvoj situacije i reakcije relevantnih aktera uključenih u ovaj fudbalski transferni proces.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading