TEŽAK UDARAC ZA PIKSIJA! Na prvaka Evrope bez jednog od NAJBOLJIH!

Autor:

Sport

28.08.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije neće biti u kombinaciji za Španiju.

TEŽAK UDARAC ZA PIKSIJA! Na prvaka Evrope bez jednog od NAJBOLJIH!

Foto: www.profimedia.rs

Posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkioj, Srbiju čeka debitantsko učešće u A diviziji Lige nacija.

Međutim, pred duel sa evropskim šampionom, selekcijom Španije, selektor Dragan Stojković Piksi se suočio sa ogromnim problemom, jer neće moći da računa na jednog od najboljih igrača, napadača Juventusa - Dušana Vlahovića!

Golgeter "stare dame" je ostavio poruku na društvenim mrežama kako iz porodičnih razloga neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru za utakmice Španijom u Beogradu i Danskom u Kopenhagenu.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

- Danas sam obavestio stručni štab da iz porodičnih razloga neću biti u mogućnosti da se odazovem selektoru za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske - oglasio se Dušan Vlahović na Instagramu.

Podsetimo, Srbija će protiv Španije igrati i bez dugogodišnjeg kapitena Dušana Tadića, koji se od nacionalnog tima oprostio posle neuspeha na šampionatu Evrope u Nemačkoj.

Vlahović i Tadić neće biti jedine velike promene u odnosu na Srbiju kakvu smo gledali poslednjih godina, jer selektor Stojković ovog puta nije pozvao ni Filipa Kostića (Juventus), Nemanju Gudelja (Sevilja), Srđana Mijailovića (Crvena zvezda), Mijata Gaćinovića (AEK) i Filipa Mladenovića (Panatinaikos), ali su, istini na ruku, pomenuti fudbaleri bilil sa manjom minutažom od asova Fenerbahčea i "stare dame".

U svakom slučaju, gledaćemo protiv Španije neku potpuno novu Srbiju. Sa povratnicima kao što su Strahinja Eraković (Zenit), Marko Grujić (Porto), Aleksa Terzić (Salcburg), kao i nekim novim snagama kao što su Kristijan Belić (Alkmar), Kosta Nedeljković (Aston Vila) i Mihailom Ivanovićem (Vojvodina), koji su na spisku kao potencijalni debitanti. Premijerni nastup u državnom dresu čekaju Stefan Mitrović i Milan Aleksić, ali oni ne spadaju među debitante na Piksijevom spisku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading