KAKVA ČAST! Sin Siniše Mihajlovića pojačao Bolonju!

Autor:

Sport

24.08.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik legendarnog asa na novom zadatku.

KAKVA ČAST! Sin Siniše Mihajlovića pojačao Bolonju!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Miroslav Mihajlović, sin legendarnog preminulog trenera Siniše Mihajlovića, nedavno je postao član stručnog štaba Bolonje, kluba koji je imao poseban značaj u životu njegovog oca.

Sa samo 24 godine, Miroslav je preuzeo ulogu pomoćnog trenera u ekipi do 15 godina, pružajući podršku glavnom treneru Diogu Silvi.

Siniša Mihajlović je započeo svoju trenersku karijeru upravo u članu Serije A, gde je ostvario značajne rezultate tokom dva mandata. Njegov prerani odlazak iznenadio je ceo sportski svet, ali njegovo nasleđe ostaje duboko usađeno u ovom klubu. Miroslavov dolazak u stručni štab predstavlja nastavak porodične veze sa Bolonjom i priliku da nastavi očevu baštinu na terenu.

 

 

Miroslav Mihajlović je već stekao UEFA C licencu, pokazujući posvećenost i talent za trenerski posao. Njegov dolazak u Bolonju predstavlja spoj tradicije i nove generacije, otvarajući mogućnosti za nove ideje i perspektive unutar kluba.

Odnos koji je Siniša izgradio sa ljudima u Bolonji ostaje neizbrisiv, a Miroslavova uloga u stručnom štabu predstavlja priliku da se nastavi nasleđe i da se neguje sećanje na legendarne trenerske dane Siniše Mihajlovića u klubu.

Kroz ovu novu ulogu, Miroslav Mihajlović ima priliku da doprinese razvoju Bolonje i da nastavi da gradi svoju trenersku karijeru. Sa njegovim dolaskom, klub sa "Dal Are" dobija novu perspektivu i energiju koja će obogatiti stručni štab i pružiti nove prilike za uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading