ITALIJANSKA MEGAN FOKS TRUDNA, ALI NE SA VLAHOVIĆEM! Evo kako je pobila spekulacije (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

08.09.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo par fotografija je dovoljno.

ITALIJANSKA MEGAN FOKS TRUDNA, ALI NE SA VLAHOVIĆEM! Evo kako je pobila spekulacije (FOTO GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Karolina Stramare

Italijanska manekenka Karolina Stramare privukla je pažnju javnosti novom fotografijom na kojoj pozira sa fudbalerom fudbalskog kluba Empoli, Pjetrom Pelegrinijem. Ova objava izazvala je veliku pažnju jer su se ranije spekulisale veze Karoline sa Dušanom Vlahovićem, ali je sada postalo jasno da je njen izabranik ipak drugi fudbaler.

Iako su italijanski mediji prethodno povezivali Karolinu sa srpskim reprezentativcem Dušanom Vlahovićem, ona je nedavno demantovala ove spekulacije objavom fotografije sa tadašnjim dečkom. Sada je, međutim, očigledno da je njen novi izabranik fudbaler Empolija, Pjetro Pelegrini. Ova veza je izazvala znatiželju javnosti, a najnovijim fotografijama na kojima se vidi i snimak njihovog deteta sa ultrazvuka, par je potvrdio svoju vezu.

Pjetro Pelegrini je letos potpisao za Empoli, a prema informacijama, njegov ugovor traje do kraja sezone. Ovaj fudbaler sada je u centru pažnje javnosti zbog svoje veze sa poznatom manekenkom, te se očekuje da će oboje privlačiti pažnju medija u narednom periodu.


Ovaj iznenadni preokret u ljubavnom životu Karoline Stramare izazvao je veliku pažnju javnosti, a njeni pratioci s nestrpljenjem očekuju nove detalje o ovoj vezi. S druge strane, fudbalski svet takođe je zaintrigiran ovom ljubavnom pričom koja spaja svet mode i fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading