SRCE DA VAM PREPUKNE! Supruga Siniše Mihajlovića oprostila se od Svena emotivnom porukom! (FOTO)

Autor:

Sport

26.08.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sad budi zajedno sa Sinišom..."

SRCE DA VAM PREPUKNE! Supruga Siniše Mihajlovića oprostila se od Svena emotivnom porukom! (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic/printscreen

Supruga legendarnog fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana Mihajlović, javno se oglasila nakon vesti o smrti Svena Gorana Eriksona, istaknutog fudbalskog trenera. Erikson je preminuo u 77. godini nakon borbe sa rakom pankreasa, a Arijana je na društvenim mrežama podelila fotografije i emotivnu poruku u znak sećanja na ovog poznatog trenera.

Na svojim društvenim mrežama, Arijana Mihajlović je prvo podelila fotografiju Svena Gorana Eriksona uz poruku "Ćao, mister." Ovom jednostavnom, ali dirljivom porukom, Arijana je izrazila svoje poštovanje prema preminulom treneru. Nakon toga, objavila je i fotografiju na kojoj se nalaze njen suprug Siniša Mihajlović i Sven Goran Erikson u razgovoru, uz dodatak: "Sad budi zajedno sa Sinišom." Ova poruka dodatno naglašava duboku povezanost između Mihajlovića i Eriksona u fudbalskom svetu. Arijana je završila objavu fotografijom njih dvojice uz dva srca, simbolično izražavajući svoje poštovanje i sećanje na preminulog trenera.

Republika

Foto: Printscreen/ Instagram

Arijana Mihajlović oprašta se od Svena Gorana Eriksona

Smrt Svena Gorana Eriksona ostavila je dubok trag u svetu fudbala, a Arijana Mihajlović je svojim javnim objavama odao počast preminulom treneru. Njene reči i fotografije svedoče o dubokom poštovanju prema Eriksonu i osećaju gubitka koji je zahvatio fudbalsku zajednicu. Arijanin gest odražava važnost prijateljstva i međusobnog poštovanja u svetu sporta, ističući vezu koja se stvara između ljudi kroz zajedničku ljubav prema fudbalu.

Arijana Mihajlović je svojim javnim objavama iskazala duboko poštovanje prema Svenu Goranu Eriksonu i njihovom prijateljstvu sa njenim suprugom Sinišom Mihajlovićem. Njene reči i slike predstavljaju emotivan podsetnik na uticaj fudbalske zajednice i važnost odnosa koje gradimo kroz sport. Smrt Svena Gorana Eriksona ostavlja prazninu u fudbalskom svetu, ali će njegovo nasleđe i sećanje živeti kroz gestove poput ovog, kojima se oda počast njegovom životu i doprinosu fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading