OGLASIO SE POULSEN NAKON MEČA SA SRBIJOM: Posebno govorio o defanzivcima našeg tima!

Autor:

Sport

08.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultat je mogao da bude i veći - naveo je Polsen.

OGLASIO SE POULSEN NAKON MEČA SA SRBIJOM: Posebno govorio o defanzivcima našeg tima!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije je doživela poraz od Danske rezultatom 2:0 u drugom kolu A divizije Lige nacija. Heroj pobede bio je Jusuf Poulsen, čiji je fantastičan gol makazicama doneo važnu pobedu danskim fudbalerima.

Nakon meča, Jusuf Poulsen je izneo svoje utiske, ističući da je veoma srećan zbog postignutog gola.

- Kontrolisali smo utakmicu u prvom poluvremenu i igrali dobro, odlično smo izlazi iz pritiska i davali golove u savršenim trenucima. Dobro smo krenuli u drugom poluvremenu. Bila je odlična utakmica i veoma sam srećan zbog gola. Ovaj stadion je neverovatan, svi navijači su sasvim sigurno srećni. Veoma bitna i lepa pobeda za nas, koja nas je zadržala na vrhu tabele Imali smo dobre šanse, rezultat je mogao da bude i veći, ali završilo se sa 2:0. Na kraju smo bili malo umorni, i jedni i drugi, ali sve se dobro završilo - naveo je Poulsen.

Poulsen je rekao da je duel sa srpskim defanzivcima bio izuzetno težak.

- Oni su jako teški i veliki momci, prilično jaki. Nije bilo lako, ali igrao sam već nekolko puta sa njima. Moraš biti jak protiv Srba - poručio je Poulsen.

Danska reprezentacija je uspela da kontroliše tok utakmice i iskoristi svoje prilike, dok je srpski tim pokazao umor pred kraj meča. Ovaj poraz predstavlja izazov za srpske fudbalere, ali ih istovremeno motiviše da nastave sa radom i poboljšanjem rezultata u narednim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading