BIVŠI FUDBALER ZVEZDE ZA REPUBLIKU PORUČIO: "Piksiju je ova situacija dobrodošla!"

Autor: SAVA JOJIĆ

Sport

08.09.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naivno smo primili prvi gol, ali i drugi je mogao da se spreči - navodi legendarni Binić.

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE ZA REPUBLIKU PORUČIO: "Piksiju je ova situacija dobrodošla!"

Foto: Starsport

Nacionalni tim Srbije izgubio je od Danske rezultatom 2:0 u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Nakon iznenđaujućeg remija protiv Španije u Beogradu, izabranici Dragana Stojkovića Piksija poklekli su pred "vikinge" koji su uvek koban protivnik po "orlove".

Selektor Stojković je nakon velikog razočarenja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ipak ostao na klupi Srbije i najavio promene u reprezentaciji. Piksi je ostao bez Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinkovića-Savića, Dušana Tadića i Dušana Vlahovića, a čini se da podmlađeni "orlovi" imaju veću želju da se bore za nacioalni grb. Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Dragiša Binić je za Republiku istakao da je Stojković ovaj rez trebao još ranije da napravi.

- Ne treba im ništa zameriti, to su mladi momci, bore se, biće to sve kako treba u narednom periodu. Ne možemo odmah da očekujemo nešto veliko posle onog remija protiv Španije, sve će to da dođe na svoje, ima tu potencijala. Naivno smo primili prvi gol, ali i drugi je mogao da se spreči, trebalo je da stane bliže igraču - rekao je Binić i dodao:

Foto: Starsport

Dragiša Binić

- Protiv Španije su se borili, to je sve fudbal, da smo imali sreće da je Jović pogodio ono, pobedili bi prvaka Evrope. Piksi je trebao pre Evropskog prvenstva da podmladi tim. Ovo mu je sve dobrodošlo što se izdešavalo - istakao je Dragiša Binić.

Srbija naredni meč igra protiv Švajcarske na domaćem terenu 12. oktobra u Leskovcu, a taj meč biće verovatno i ključan u ovom izdanju Lige nacija. "Orlovi" nakon dva odigrana kola imaju jedan bod i trenutno su treći u grupi uz utakmicu više u odnosu na "sajdžije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading