NE ZNAM DA LI ĆE SE TO PONOVITI IKADA! Eraković neutešan nakon poraza od Danske!

Autor:

Sport

08.09.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo bili opasni u napadu, ali nadam se da će od sledeće uitakmce biti bolje za nas - istiće Eraković.

NE ZNAM DA LI ĆE SE TO PONOVITI IKADA! Eraković neutešan nakon poraza od Danske!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je poraz od Danske u Kopenhagenu rezultatom 2:0, u drugom kolu Lige nacija. "Orlovi" su nakon prvih dva kola ostali na jednom osvojenom bodu u ovom takmičenju, a naredni meč ih očekuje protiv Švajcarske. Defanzivac Srbije, Strahinja Eraković, podelio je svoje utiske nakon poraza.

- Na početku nije izgledalo loše dok nismo primili gol iz ničega. Držali su loptu, ali se ne sećam da su imali opasmne šanse pre tog gola. Postigli su ga, drugi je bio fantastičan, ne znam da li će ponoviti ikada. Dali smo 100 posto sebe, danas nije bilo dovoljno, čestitke Danskoj, a mi se okrećemo sledećim obavezama - rekao je Eraković i nastavio:

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

- Svi znamo da je Danska vrhunska ekipa sa vrhunskim pojedincima. Nismo bili opasni u napadu, ali nadam se da će od sledeće uitakmce biti bolje za nas - naveo je Eraković.

Na početku utakmice, izgledalo je da Srbija drži korak sa protivnikom dok nisu primili gol iznenada. Eraković ističe da je Danska uspela da zadrži posed lopte, ali pre gola nije imala opasne šanse. Ipak, prvi gol koji su postigli bio je iznenađujući, dok je drugi bio zaista fantastičan, ostavljajući snažan utisak na igrače Srbije.

Nakon ovog poraza, fudbalski navijači Srbije ostaju u iščekivanju da njihov tim pokaže svoj puni potencijal u narednim susretima, dok se "orlovi" okreću novim obavezama u ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading