VAR JE OPET BIO PROTIV NAS! Piksi ponovo traži alibi za poraz!

Autor:

Sport

08.09.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam primetio nijednu ozbiljnu šansu njihovu, ni naš raspad sistema - ističe Stojković.

VAR JE OPET BIO PROTIV NAS! Piksi ponovo traži alibi za poraz!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, izrazio je svoje viđenje poraza od Danske u drugom kolu Grupe A4 Lige nacija. Istakao je da je njegov tim imao određenih kadrovskih problema, ali da su igrači dali sve od sebe u susretu održanom u Kopenhagenu.

- Znamo da imamo ili da smo imali kadrovske probleme. Znali smo da će na fizičkom planu biti jako teško. Momci su dali sve od sebe. Nimalo nije lako. Smatram da smo prvo poluvreme odigrali u egalu. Bilo je 50-50. Nisam primetio nijednu ozbiljnu šansu njihovu, ni naš raspad sistema. Malo u nevreme je došao prvi gol. Bio sam siguran da će biti egal u prvom, a da u drugom bude drugačije sa izmenama i tako dalje. VAR soba je odlučila opet protiv nas. Šta ćemo, moramo da poštujemo to. U drugom poluvremenu se vidila fizička nadmoć Danaca. Ne treba previše kritikovati. Krenulo smo u ciklus sa velikim bodom. Nemojte zaboraviti da imamo utakmicu kod kuće - rekao je Stojković.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Piksi je uporedio dve ekipe.

- Ako poredimo danas ekipu Danske sa nama, videćete individualni kvalitet koji je na njihovoj strani. Treba biti pošten i priznati. Oni imaju kompletan sastav. Mi smo imali čak trojicu igrača koji su bili pa otišli. Uspeli smo da pariramo prvo poluvreme i jedan fenomenalan gol. Nažalost, protiv nas - naveo je selektor "orlova".

Govorio je ko će konkurisati u timu oktobra.

- To ćemo videti. Imamo još mesec dana do toga. Videćemo na koje igrače možemo da računamo. Za to služi Liga nacija nama. Mi ne mislimo da ćemo igrati finale. U oktobru će možda biti izmenjen sastav. Ima vremena - jasan je Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading