SRBIJA NEMA PRAVO NA GREŠKU U LIGI NACIJA: Ovaj meč je KLJUČAN!

Autor: SAVA JOJIĆ

Sport

08.09.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred "orlove" težak zadatak.

SRBIJA NEMA PRAVO NA GREŠKU U LIGI NACIJA: Ovaj meč je KLJUČAN!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Danske 2:0 u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Naš nacionalni tim je sve iznenadio nakon remija protiv prvaka Evrope u Beogradu i na trenutak vratio nadu navijačima da ćemo konačno doći do pobede nad Dancima, sa kojima mučimo velike muke.

"Orlovi" nakon dva odigrana kola imaju jedan bod i trenutno se nalaze na trećem mestu, ali sa utakmicom više u odnosu na Švajcarsku koja je bez bodova i igra protiv Španije. Srbiji bi ovde najviše odgovaralo da "furija" pobedi "sajdžije", ali ono što naš nacinalni tim čeka u narednom periodu je jako bitno.

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Izabranike Dragana Stojkovića Piksija u oktorbru očekuje orkšaj protiv Švajcarske u Leskovcu, a to je i ključan meč u ovo Ligi nacija za Srbiju. Pobedom nad "sajdžijama" možemo se nadati da ćemo se zadržati u A diviziji ovog takmičenja, a treće mesto nosi doigravanje za ostanak, dok poslednje mesto eliminaciju.

Nakon Švajcarske, sledi duel sa Španijom na gostujućem terenu, što će biti jako teško izvući i bod, a kamo li pobedu. Nakon oktobarskog ciklusa, Srbija će u novembru odmeriti snage portiv Švajcarske u gostima i Dancima na domaćem terenu. Biće velika borba do kraja grupne faze ovog takmičenja, a pred Piksijem i Srbijom je veoma težak zadatak, promaći formulu koja će biti uspešna i adekvatan tim koji može izneti sav ovaj teret na svojim leđima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading