PAO DOGOVOR: Fudbaler Partizana odlazi kod bivšeg trenera Crvene zvezde!

Autor:

Sport

07.09.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ostaju bez važnog igrača.

PAO DOGOVOR: Fudbaler Partizana odlazi kod bivšeg trenera Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Krilni napadač Partizana, Ksander Severina, privukao je pažnju izraelskog kluba Makabi iz Haife, gde će nastaviti svoju fudbalsku karijeru pod vođstvom bivšeg trenera Crvene zvezde, Baraka Bahara. Transferom će Partizanu pripasti obeštećenje od 1.200.000 evra, uz procente od eventualne buduće prodaje. Severina će potpisati ugovor na tri godine sa tendencijom rasta zarade svake naredne sezone, saznaje Telegraf.

Foto: Starsport

Ksander Severina

Izraelski mediji su objavili da će Severina zarađivati 300.000 evra godišnje, međutim, detalji ugovora otkrivaju da će njegova zarada zapravo početi od 270.000 evra u prvoj godini, da bi naredne sezone dobijao 360.000 evra, a poslednje sezone četvorogodišnjeg ugovora iznosila 390.000 evra. U slučaju aktivacije četvrte godine saradnje, Severina će zarađivati impresivnih 430.000 evra godišnje.

Odlazak Severine predstavljaće veliki finansijski udarac za Partizan, s obzirom na to da je klub izgubio ključnog igrača, a uz to će morati da se nosi sa otkupnom klauzulom od 4.000.000 evra koju je agnet uvrstio u novi dogovor dve strane.

Iako je Partizan pristao na ponudu iz Izraela zbog trenutnih finansijskih izazova, transfer će omogućiti Severini da ostvari značajan napredak u karijeri, s obzirom na to da će ponovo sarađivati sa trenerom Baharom, koji ga je primetio tokom prethodne sezone u Crvenoj zvezdi.

Foto: Starsport

Barak Bahar

Odlazak Severine predstavljaće veliki gubitak za Partizan, koji će morati da se prilagodi novonastaloj situaciji i pronađe adekvatnu zamenu. Sa druge strane, Severina će imati priliku da nastavi svoj fudbalski razvoj u inostranstvu, uz značajan finansijski dobitak. S obzirom na sve faktore, transfer Ksandera Severine u Izrael predstavlja win-win situaciju za obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading