BARSELONA GA SILNO ŽELELA, A SADA POTPISUJE ZA KLUB IZ ČETVRTE LIGE: Veliki pad karijere srpskog fudbalera!

Autor:

Sport

07.09.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio velika nada Partizana, ali nije uspeo da se nametne.

BARSELONA GA SILNO ŽELELA, A SADA POTPISUJE ZA KLUB IZ ČETVRTE LIGE: Veliki pad karijere srpskog fudbalera!

Foto: Starsport

Strahinja Bošnjak, nekada veliki prospekt, danas se nalazi na ivici fudbalskog sveta. Sa samo 25 godina, njegova karijera već je prošla kroz brojne uspone i padove.

Kada je stigao u Partizan, mnogo se očekivalo od Bošnjaka. Čak je i Barselona pokazala interesovanje za njega, ali transfer nije realizovan. Nakon četiri godine provedene u Partizanu i Teleoptiku, kao i neuspešnih pozajmica u Zemunu i Voždovcu, Bošnjak se našao na klackalici između nade i razočarenja.

Foto: Starsport

Strahinja Bošnjak

Pozajmica Kolubari, transfer u Lazarevac, pa čak i odlazak u Austriju i Bosnu i Hercegovinu, samo su neki od koraka u Bošnjakovoj burnoj karijeri. Ipak, ni tamo nije uspeo da pronađe svoje mesto pod suncem.

Nakon dugog niza promena klubova, Bošnjak je sada stigao do Gravina, tima koji se takmiči u Seriji D, četvrtom rangu italijanskog fudbala. Ovo je bez sumnje neočekivan preokret u karijeri mladog fudbalera, ali i jasan pokazatelj izazova s kojima se susreću talentovani igrači.

Iako je imao prilike da odigra u Španiji, Bošnjak je propustio šanse da zaigra za Barselonu i Hetafe. Ovo je samo jedan od mnogobrojnih primera neostvarenih mogućnosti u njegovoj karijeri.

Strahinja Bošnjak predstavlja primer talenta koji je prolazio kroz uspone i padove. Njegova priča ukazuje na izazove i neizvesnost koja prati put ka uspehu u svetu fudbala. Dok se bori da pronađe svoje mesto, Bošnjak nastavlja da sanja o povratku na veliku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading