ISMEVAJU NAS I DUGUJU PLATE! Partizan potresa VELIKI skandal!

Autor:

Sport

03.09.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanuteov agent izneo sve na videlo!

ISMEVAJU NAS I DUGUJU PLATE! Partizan potresa VELIKI skandal!

Foto: Starsport

Saga oko Franka Kanutea, senegalskog fudbalera u redovima Partizana, i dalje traje, poprimajući sve neobičnije forme. Doveden prošlog leta da bude jedan od ključnih igrača veznog reda, Kanute je prošao turbulentan put od standardnog prvotimca do viška u ekipi.

Mesecima traju bezuspešni napori Partizana da prekine saradnju sa Kanuteom, kojeg trener Aleksandar Stanojević ne vidi u svojim planovima. Klub je pokušao da se dogovori sa igračem oko uslova raskida ugovora, ali do sada nije postignut dogovor. Partizan je nudilo isplatu četiri plate, koju Kanute nije prihvatio, a zatim je igrač zatražio da mu bude plaćena cela jedna sezona, na šta klub nije pristao.

Foto: Starsport

Frank Kanute

Kanuteov agent, Usman Điba, dao je svoju verziju priče o nesuglasicama između igrača i kluba. Prema Đibinim rečima, problemi su počeli nakon Kanuteove povrede, nakon čega je došlo do promena u timu. Takođe, istakao je da niko iz kluba nije stupio u kontakt sa Kanuteom nakon što je trener promenjen, što je dodatno doprinelo konfliktu.

- Problem sa Partizanom počeo je od Frankove povrede. Frank je bio jedan od najboljih igrača u timu do tog momenta. Igrao je na dobrom nivou. Nažalost, imao je povredu i pošto se vratio bilo je dosta preokreta u timu. Partizan je vrlo težak klub za igrati, u kojem ima dosta pritiska. Trener je promenjen i njegov naslednik je pokazao Franku da nije u njegovim planovima. Problem je u tome što niko posle toga nije došao da priča sa njim, ni generalni direktor, ni sportski direktor, ni trener - poručio je Điba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading