ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: "Pokraden sam!"

Autor:

Sport

07.09.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saldanja rešio da iznese sve na videlo.

ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: "Pokraden sam!"

Foto: Starsport

Dojučerašnji golgeter Partizana, Brazilac, Mateus Saldanja, nedavno je napustio Humsku i prešao u redove mađarskog šampiona Ferencvaroša. Ovaj transfer izazvao je veliko interesovanje kako medija, tako i navijača, a Saldanja je iskoristio reprezentativnu pauzu da se posveti saniranju povrede i razgovoru sa medijima u Mađarskoj.

Saldanja je između ostalog istakao svoje nezadovoljstvo zbog toga što smatra da mu je jedan gol ukraden sa liste najboljih strelaca Superlige Srbije. Naime, i pored toga što je zvanično sa 17 golova delio titulu najboljeg strelca sa igračem IMT-a, Saldanja tvrdi da je postigao čak 18 golova, s obzirom na to da je jedan gol priznat kao autogol, iako je on smatrao da je loptu poslao ka golu.

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

- Smatram da sam postigao 18 golova u Partizanu u prvenstvu prošle sezone. Na jednom meču sam uputio udarac na gol, posle tog puta se lopta odbila od jednog od defanzivca i računao se kao autogol, ali za mene je to moj gol - rekao je Mateus Saldanja. 

Brazilac je svoju karijeru gradio u klubovima širom sveta, a pre dolaska u Partizan nastupao je za Džef junajted, Nefči, Rongčeng, Baiju i Orasko. Njegov transfer u mađarski Ferencvaroš vredan je oko 4.000.000 evra, čime je još jednom potvrdio svoj kvalitet i privukao pažnju fudbalske javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading