NEKIM IGRAČIMA SE TREBA ZAHVALITI! Da li je ovo kraj za Sergeja, Mitra i Vlahovića u nacionalnom dresu!?

Autor:

Sport

07.09.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi napravio velike promene u reprezentaciji Srbije.

NEKIM IGRAČIMA SE TREBA ZAHVALITI! Da li je ovo kraj za Sergeja, Mitra i Vlahovića u nacionalnom dresu!?

Foto: Starsport

Piksi

Iako su mnogi ključni igrači izostali, reprezentacija Srbije uspela je da izbori remi protiv šampiona Evrope, Španije. Nedostajali su Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić, Dušan Vlahović, ali mlađi igrači su se istakli svojom srčanošću i upornošću. Utakmica je pokazala da nema nezamenjivih igrača, a borbena igra mladih fudbalera ostavila je snažan utisak na navijače.

Nekadašnji selektor Milovan Đorić izrazio je pohvale na račun reprezentacije Srbije nakon remija protiv Španije. Đorić je istakao da su Španci došli prepotentni, očekujući lakog protivnika, te da je sam remi bio zaslužen, čak naglašavajući da je Srbija mogla i da pobedi.

Foto: Starsport

Milovan Đorić

– Španci su došli prepotentni misleći da imaju lakog protivnika i zasluženo smo remizirali, čak je trebalo da pobedimo. Utakmica je pokazala da nema nezamenjivih i još važniju stvar da je potrebno da počnemo sa obnovom tima. Nekim igračima se treba zahvaliti. Verovati ovim momcima iz meča sa Španijom i pridodati im još neke, kako bismo narednu godinu ušli načisto sa novim timom – rekao je Đorić za Sportski žurnal.

Nakon remija protiv Španije, reprezentacija Srbije se okreće narednom meču u Ligi nacija protiv Danske. Utakmica se igra u nedelju u Kopenhagenu, s početkom u 18 časova. Navijači sa nestrpljenjem očekuju novu priliku da vide mlade fudbalere u akciji i nadaju se još jednom pozitivnom rezultatu. Očekuje se da će tim nastaviti sa istom borbom i energijom kao protiv Španije, te da će pokušati da ostvari još jedan dobar rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading