SRBIJA IMA STVARI KOJIH SE DRŽI! Danci strahuju od najezde "orlova"!

Autor:

Sport

07.09.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme ja za osvetu!

SRBIJA IMA STVARI KOJIH SE DRŽI! Danci strahuju od najezde "orlova"!

Foto: Profimedia

Posle nerešenog rezultata u duelu sa Španijom, fudbalska reprezentacija Srbije se sprema da se suoči sa Danskom u drugom kolu Lige nacija. Ova utakmica nosi poseban značaj, s obzirom na prethodni susret na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde su Danci eliminisali "orlove" takođe remijem bez golova.

Danska se trenutno nalazi na prvom mestu u grupi 4 "A" divizije sa tri osvojena boda, koja su došla kao rezultat pobede nad Švajcarskom rezultatom 2:0. V.d. selektora Danaca, Lars Knudsen, izražava uverenje da će ovaj meč biti izazovan, ističući da Srbija ima disciplinovaniji tim sa manje individua, ali ipak sa talentovanim igračima.

- Srbija ima još stvari kojih se drži. Sada je možda disciplinovanija, s manje individualista, ali ipak talentovanih igrača. Biće to izazov, idemo na pobedu. Srbi su bili neverovatno vredni i disciplinovani. Naterali su Španiju da joj bude teško, verujem da će i nama biti tvrd orah -poručio je Knudsen.

Sličnog mišljenja je i štoper Danske, Janik Vestergor, koji smatra da će ovaj meč biti drugačiji u odnosu na prethodni susret na Evropskom prvenstvu.

Foto: Profimedia

Janik Vestergor

- Remi sa Španijom pokazuje da je Srbija bila dobra u odbrani. Mislim da će naš meč sada biti drugačiji nego na EURO, težak su protivnik. Ne znam baš kako je sve išlo, ali neki od njihovih vrhunskih igrača nisu više tu. Tu su neki momci koji žele iskorak. To može da bude oslobađajuće i teret. Zavisi kako gledate. Nema sumnje da donose mnogo kvaliteta, Srbija je ekipa koja je uvek imala dobre igrače - ističe Vestergor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading