LUKINA ŠANSA? Rajković o Jovičevom promašaju, pa poslao SNAŽNU poruku supruzi!

Autor:

Sport

05.09.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku priliku je promašio Jović.

LUKINA ŠANSA? Rajković o Jovičevom promašaju, pa poslao SNAŽNU poruku supruzi!

Foto: Starsport

Golman reprezentacije Srbije, Predrag Rajković, dao je svoje viđenje meča sa Španijom u okviru Lige nacija, ističući da je ekipa dala sve od sebe i da su se momci borili jedan za drugog. Iako je rezultat završio nerešeno, Rajković je istakao da su "orlovi" imali priliku čak i da osvoje sva tri boda, posebno ističući Lukinu propuštenu šansu u prvom poluvremenu.

- Borili smo se. Dali smo sve od sebe. Igrali jedan za drugog, ispravljali greške saigrača, branili smo se, ne 90 minuta, ali većim delom utakmice. Teška utakmica, zahtevna, možemo da budemo zadovoljni - naveo je Rajković.

Posebno se osvrnuo na propuštenu priliku Luke Jovića, ističući da je malo sreće nedostajalo da lopta završi u mreži. Ipak, Rajković je optimističan, nagoveštavajući da će Jović imati prilike da se iskupi u narednim utakmicama.

- Malo sreće je falilo. Bože moj, daće Danskoj. Da je dao taj gol, utakmica bi otišla u drugom pravcu. Ovi igrači koji su igrali, treba da budu srećni i ponosni. Samo da nastave ovako, da nikad ne odustaju - jasan je golman Srbije.

Rajković je otkrio i šta im je selektor Dragan Stojković poručio nakon meča.

- Selektor nam je čestitao, posebno debitantima. Nismo mnogo pričali - rekao je Predrag Rajković.

Na kraju je poslao snažnu poruku supruzi Ani, koja me na svet doenla ćerku.

- Hvala mojoj surpurzi, hteo bih da joj poručim da je carica. Treće dete, ćerkica. Ovo je za njih - poručio je Rajković.

Srbija je još jednom pokazala da poseduje talente koji su spremni da se izbore sa najjačim ekipama, a energija i entuzijazam mladih igrača obećavaju svetlu budućnost za fudbalsku reprezentaciju. Ovaj remi sa Španijom će biti upamćen kao veliki uspeh za "orlove" i kao podstrek za dalje takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading