OVO SMO ŽELELI OD MALIH NOGU! Birmančević emotivan nakon meča sa Špancima!

Autor:

Sport

05.09.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabra igra Srbije protiv prvaka Evrope.

OVO SMO ŽELELI OD MALIH NOGU! Birmančević emotivan nakon meča sa Špancima!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije je svojom izvanrednom igrom režirala veliko iznenađenje na stadionu "Marakana" u Beogradu. Iako su mnogi sumnjali u njihove šanse protiv šampiona Evrope - Španije, podmlađeni "orlovi" su uspeli da otkinu bodove favorizovanom protivniku, završavajući meč sa nerešenim rezultatom 0:0.

Usled brojnih otkaza u timu, selektor Stojković je bio primoran da pruži šansu mlađim igračima, a jedan od onih koji se istakao na terenu bio je Veljko Birmančević. Napadač praške Sparte je pokazao izuzetnu igru i najavio da će u budućnosti biti važan adut "orlova".

Nakon susreta, Veljko Birmnačević je bio jako emotivan. On je poručio da je ovo bio san svih od malih nogu i da je osećaj neverovatan.

- Dobili  smo šansu da se borimo, mnogo mladih igrača, a svi smo želeli da od mladih nogu igramo za reprezentaciju. 2013. godine sam bio ovde i gledao Srbiju, a danas sam zaigrao na "Marakani", odličan osećaj, ostavili smo poslednju kap znoja na terenu, najvažnije je što smo se borili za grb - rekao je Birmančević.

Foto: Starsport

Veljko Birmančević u delu sa Danijelom Karvahalom

Ovaj mladi fudbaler je pokazao ne samo izuzetne sportske veštine već i duboku povezanost sa svojom zemljom i nacionalnim timom. Njegove reči odražavaju posvećenost i ponos koji igrači osećaju dok predstavljaju svoju zemlju na međunarodnoj sceni.

Srbija je još jednom pokazala da poseduje talente koji su spremni da se izbore sa najjačim ekipama, a energija i entuzijazam mladih igrača obećavaju svetlu budućnost za fudbalsku reprezentaciju. Ovaj remi sa Španijom će biti upamćen kao veliki uspeh za "orlove" i kao podstrek za dalje takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading