SVI SU JE VIDELI U GOLU! Neverovatno šta je promašio Luka Jović! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.09.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jović promašio zicer.

SVI SU JE VIDELI U GOLU! Neverovatno šta je promašio Luka Jović! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije je imala priliku da postigne gol protiv Španije u meču Lige nacija na Marakani, ali je Luka Jović načinio promašaj karijere u 34. minutu susreta. Iako su Orlovi pokazali dobru igru protiv moćnog rivala, promašaj Jovića je bio ključan trenutak meča.

Srbija je pokazala izuzetnu igru na svom terenu, stvarajući brojne šanse i čak izgledajući konkretnije od Španije. Međutim, najveću priliku imao je Luka Jović pred kraj poluvremena kada je dobio odličnu loptu od Andrije Živkovića, ali je nažalost promašio gol.

Luka Jović je imao sjajnu priliku da donese vođstvo Srbiji, ali je nažalost šutnuo pored gola, iako je golman Arsenala već bio savladan. Ovaj promašaj će sigurno ostati upamćen kao jedan od najvećih u njegovoj karijeri, a mogao je biti prekretnica meča protiv Španije.

Iako je rezultat meča na kraju bio nerešen, promašaj Jovića će ostati kao jedan od najupečatljivijih momenata utakmice. Srbija je pokazala da može da se nosi sa jakim protivnicima, a i pored promašaja, Orlovi su ostavili pozitivan utisak na svoje navijače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading