MLADE ZVEZDAŠICE VERUJU U POBEDU NAD ŠPANCIMA: Evo koji rezultat su prognozirale!

Autor:

Sport

05.09.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači optimistični pred duel sa Špancima.

MLADE ZVEZDAŠICE VERUJU U POBEDU NAD ŠPANCIMA: Evo koji rezultat su prognozirale!

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras od 20.45 prvu utakmicu A divizije Lige nacija na stadionu "Rajko Mitić". protiv Španije. Ovo je veoma bitan duel sa za izabranike Dragana Stojkovića Piksija koji je skroz podmladio tim, a nije mogao da računa na svoje najbolje igrače zbog povreda, tako da će okršaj sa prvakom Evrope biti veoma težak.

Sve više navijača stiže na najveći srpski stadion, a naš portal nalazi se na licu mesta kako bi zabeležio sve to. Navijači veruju u naš nacionalni tim, a dve mlade Zvezdašice prognozirale su rezultat i poručile da će biti 2:1 za Piksijevu četu. 

- Navijamo za Crvenu zvezdu. Biće 2:1 za Srbiju - ističu Sara i Jovana.

Španci dolaze kao aktuelni šampioni Evrope, naš nacionalni tim prolazi kroz turbulentno razdoblje. Sa tim u vidu, favorit za večerašnji meč je jasan, ali fudbal često donosi iznenađenja. 

Španci su nedavno osvojili titulu prvaka Evrope, a ovo će im biti prvi duel nakon ovog velikog podviga. Biće zanimljivo videti kako če se snaći Piksijeva četa koja je skroz u drugačijem i podmlađenom sastavu u odnosu na prethodno takmičenje, Evropsko prventvo u Nemačkoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading