FSS IZDAO HITAN APEL PRED MEČ SA ŠPANIJOM: Veliko upozorenje za navijače!

Autor:

Sport

03.09.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija igra veoma bitan meč protiv prvaka Evrope.

FSS IZDAO HITAN APEL PRED MEČ SA ŠPANIJOM: Veliko upozorenje za navijače!

Foto: DeFodi Images / Zuma Press / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije započinje učešće u A diviziji Lige nacije. Izabranici Dragana Stojkovića igraće protiv Španije u Beogradu 5. septembra, a tri dana kasnije putuju u Kopenhagen gde će odmeriti snage sa Danskom. Ovo će biti veoma važni ispiti za naš nacionalni tim koji će na prvaka Evrope ići desektovan.

Ono što je potrebno, to je vetar u leđa koji pružaju navijači. FSS je izdao hitno saopštenje za one koji dolaze na stadion "Rajko Mitić", a što mora da se ispoštuje.

- Kako se bliži utakmica protiv Španije u kojoj naša A reprezentacija startuje u novom ciklusu Lige nacija kao član elitne divizije evropskog fudbala, tako raste i interesovanje gledalaca koji se u četvrtak uveče očekuju u velikom broju na stadionu ‘Rajko Mitić’ - navode i dodaju:

Foto: FSS

 

- Ovim putem apelujemo na sve navijače da krenu ranije na utakmicu da bi se izbegle nepotrebne gužve i da bi na vreme zauzeli svoje mesto na tribinama. Iz bezbednosnih razloga, biće formiran prsten oko zapadne tribine, a ulaz na istočnu i zapadnu tribinu dozvoljen je samo na sektorima koji su označeni na ulaznicama. Podsetimo, duel protiv aktuelnih prvaka Evrope zakazan je za četvrtak, 5. septembar, od 20:45 - ističu iz FSS.

Podsetimo, juče je selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi održao konferenciju za mediju uoči ova dva duela gde je govorio o raznim temama. Biće zanimljivo videti kako će se naš nacionalni tim snaći protiv favorizovane Španije sa mladim snagama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading