POZNATO KO DELI PRAVDU NA MEČU SRBIJA I ŠPANIJE: Na centru Holanđanin koji je privukao pažnju zbog OVOG!

Autor:

Sport

02.09.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Orlove'' očekuje veoma bitan meč.

POZNATO KO DELI PRAVDU NA MEČU SRBIJA I ŠPANIJE: Na centru Holanđanin koji je privukao pažnju zbog OVOG!

Foto: Profimedia

UEFA je saopštila da će holandski sudija Serdar Gozubujuk biti glavni arbitar na meču između reprezentacija Srbije i Španije u Ligi nacija. Njegovi pomoćnici takođe će biti Holanđani - Ervin Zajnstra i Johan Balder, dok je za četvrtog sudiju određen Sander van der Ajk.

Foto: Profimedia

Serdar Gozubujuk

Utakmica prvog kola grupe A4 Lige nacija između Srbije i Španije biće odigrana 5. septembra od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu. U drugom meču prvog kola grupe A4 LN, Danska će se suočiti sa Švajcarskom u Kopenhagenu takođe 5. septembra od 20.45 sati. Sudija ovog duela biće Nemac Danijel Zibert, a njegovi pomoćnici Jan Sajdel i Rafael Foltin, dok će četvrti sudija biti Danijel Šlager.

Serdar Gozubujuk je postao interesantan za medije i fudbalsku javnost zbog svog porekla i imena koje odstupa od uobičajenih holandskih prezimena. Njegovo imenovanje za glavnog arbitra na meču između Srbije i Španije izazvalo je pažnju, a sigurno će biti i dodatnog interesovanja za ovaj susret. Očekuje se da će Serdar Gozubujuk imati odgovornu ulogu u vođenju utakmice na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Nemački sudija Danijel Zibert će biti na čelu arbitraže susreta između Danske i Švajcarske, pružajući svoje sudije iskustvo na međunarodnom nivou. Ovaj susret takođe će biti pod budnim okom fudbalske javnosti, a uloga sudije Ziberta će biti od ključnog značaja za pravičan tok utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading