VLAHOVIĆ DOMINIRA: Fudbaler Juventusa u ovom segmentu na prvom mestu u Seriji A!

Autor:

Sport

03.09.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlahović najplaćeniji igrač u Italiji.

VLAHOVIĆ DOMINIRA: Fudbaler Juventusa u ovom segmentu na prvom mestu u Seriji A!

Foto: Starsport

Prema specijalizovanom portalu za finansije u fudbalu "Calcio e Finanza“, Dušan Vlahović i dalje se ističe kao najbolje plaćeni fudbaler Serije A. Centarfor Juventusa zarađuje impresivnih 12 miliona evra godišnje neto, čime ga svrstava na vrh liste najplaćenijih fudbalera u Italiji u sezoni 2024/25.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Lautaro Martinez, kapiten Intera, nedavno je produžio ugovor sa nerazurima do 2029. godine. Prema novom ugovoru, Martinez će zarađivati devet miliona evra godišnje, uz moguće bonuse koji bi mogli da povećaju njegovu zaradu za dodatna dva miliona evra. Ovaj produžetak saradnje približio ga je Vlahoviću na listi najplaćenijih fudbalera Serije A.

Viktor Osimen, koji je prešao u Galatasaraj u poslednjim trenucima prelaznog roka, preuzeo je platu od deset miliona evra po sezoni neto. Pre selidbe u Tursku, Osimen je bio drugi najbolje plaćeni fudbaler Serije A, ali je sada ta pozicija pripala Lautaru Martinezu.

Paulo Dibala, treći na listi najplaćenijih fudbalera Serije A, bio je blizu prelaska u Saudijsku Arabiju za platu od 25 miliona evra godišnje neto. Međutim, na kraju je ostao u Romi sa ugovorom prema kojem zarađuje sedam miliona evra godišnje, uz moguće dodatne bonuse.

Hakan Čalhanoglu, Markus Tiram iz Intera i novo pojačanje Napolija, Romelu Lukaku, dele četvrto mesto na listi najplaćenijih fudbalera Serije A, s godišnjom zaradom od 6,5 miliona evra neto. Njihove zarade takođe mogu biti unapređene kroz nagrade za učinak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading