ZVEZDA SPREMNA ZA LIGU ŠAMPIONA: Rade Krunić pojačao redove šampiona Srbije!

Autor:

Sport

03.09.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao crveno-belih.

ZVEZDA SPREMNA ZA LIGU ŠAMPIONA: Rade Krunić pojačao redove šampiona Srbije!

Foto: Profimedia

Crvena zvezda je ozvaničila dolazak novog pojačanja, Rade Krunića, čime je nastavila sa jačanjem tima nakon nedavnog dolaska Nemanje Radonjića. Krunić je zadužio crveno-beli dres, a očekuje se da će doneti značajan doprinos timu u narednim takmičenjima.

Foto: Profimedia

Rade Krunič

Rade Krunić je rođen 1993. godine u Foči i svoje prve fudbalske korake napravio je u lokalnom klubu Sutjeska. U Srbiji je nastupao za Donji Srem i Borac iz Čačka pre nego što je započeo svoju međunarodnu karijeru.

Rade Krunić je rođen 1993. godine u Foči i svoje prve fudbalske korake napravio je u lokalnom klubu Sutjeska. U Srbiji je nastupao za Donji Srem i Borac iz Čačka pre nego što je započeo svoju međunarodnu karijeru. Krunić je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a naslediće dres sa brojem šest koji je prethodno nosio Hvang In Boma, a koji je prešao u redove holandskog Fejenorda.

Dolazak Krunića predstavlja važan korak za Crvenu zvezdu, a njegovo iskustvo i veštine mogu značajno da doprinesu timu u narednim takmičenjima. Navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Krunić snaći u novom timu i doprineti ostvarenju sportskih ciljeva Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading