GOTOVO: Posle Radonjića potpisao i ON!

Autor:

Sport

03.09.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda se opasno pojačala.

GOTOVO: Posle Radonjića potpisao i ON!

Foto: www.profimedia.rs

Prema saznanjima Mozzartsporta Crvena zvezda je uoči kraja prelaznog roka ostvario značajno pojačanje dovođenjem Kongoanca Silasa Katompa Mvumpe. Dolazak ovog talentovanog fudbalera na stadion "Rajko Mitić" predstavlja značajan korak za klub, a detalji ovog transfera su izazvali veliku pažnju javnosti.

Foto: Tanjug/AP

Silas Katompa Mvumpa

Jedan od ključnih momenata ovog transfera jeste cena po kojoj je Silas doveden u Crvenu zvezdu. Sa cifrom od 10 miliona evra, ukoliko klub aktivira otkupnu klauzulu, postaće najskuplje pojačanje u istoriji Crvene zvezde. Ova cena jasno pokazuje koliko klub veruje u potencijal mladog fudbalera.

Silas Katompa Mvumpa je rođen u Kinšasi, ali je svoje fudbalsko obrazovanje započeo u Francuskoj već sa 17 godina. Nakon perioda provedenog u DR Kongu, usledio je prelazak u tim Ale na jugu Francuske, da bi potom nastavio karijeru u Parizu, gde je brzo privukao pažnju svojim talentom. Svoj uspon je nastavio u Štutgartu, gde je postao ključni igrač, ostvarivši impresivne brojke od 132 odigrane utakmice, 35 golova i 21 asistenciju.

Dolazak Silasa Katompa Mvumpe u Crvenu zvezdu predstavlja novo poglavlje u njegovoj karijeri, ali i značajan korak za sam klub. Očekuje se da će njegovo prisustvo na terenu doneti nove dinamike i mogućnosti za ekipu, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se mladi fudbaler uklopiti u crveno-belu ekipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading