APSOLUTNI HTI! Pogledajte odvevnu kombinaciju Radonjića na potpisu sa Zvezdu! (FOTO)

Autor:

Sport

03.09.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao da je pošao na plažu!

APSOLUTNI HTI! Pogledajte odvevnu kombinaciju Radonjića na potpisu sa Zvezdu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Radonjić

Na društvenoj mreži X pojavila se fotografija Nemanje Radonjića kako potpisuje ugovor sa Crvenom zvezdom, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste Radonjićev nekonvencionalni stajling prilikom potpisivanja ugovora. Ukratko obučen u šarene bermude i majicu bez rukava, Radonjić je poslao jasnu poruku da je Zvezda njegova kuća i da se oseća opušteno i prijatno u toplim letnjim danima.

Očekuje se da će uskoro biti objavljene i zvanične fotografije iz Crvene zvezde, ali do tada javnost može da pogleda Radonjićev nekonvencionalni stajling na objavi na mreži X.

Radonjićev nekonvencionalni stajling prilikom potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom izazvao je brojne reakcije u javnosti. Dok su neki pohvalili njegov opušteni pristup i autentičnost, drugi su kritikovali nedostatak ozbiljnosti u zvaničnom trenutku kao što je potpisivanje ugovora sa klubom.

Podsetimo, pod dirigentskom palicom Vladana Milojevića, Radonjić je pokazao sa svoj talenat i bio jedan od ključnih faktora sa osvajanje titule sa Zvezdom. Pamti se i onaj spektakularan pogodak protiv Krasnodara u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nakon plasaman crveno-belih u najetlinije evropsko takmičenje, Radonjić je pojačao redove Marseja, ali je dao obećanje daće se vratiti jednog dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading