ZVEZDA ODMAH NAŠLA ZAMENU ZA HVANGA: Bivši fudbaler Milana na meti šampion Srbije!

Autor:

Sport

01.09.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli odmah našli rešenje.

ZVEZDA ODMAH NAŠLA ZAMENU ZA HVANGA: Bivši fudbaler Milana na meti šampion Srbije!

Foto: Profimedia

Južnokorejski fudbaler In Bom Hvang, koji je odigrao ključnu ulogu u plasmanu Crvene zvezde u Ligu šampiona, napušta redove beogradskog kluba i prelazi u Fajenord. Hvan je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu iz Olimpijakosa za 5.500.000 evra i brzo se nametnuo kao jedan od ključnih igrača tima. Ipak, vreme je za rastanak, a Hvan će karijeru nastaviti u Fajenordu za veću platu od 1.200.000 evra godišnje, dok će Crvena zvezda inkasirati između 7.000.000 i 8.000.000 evra za transfer.

Foto: Starsport

In Bom Hvang

Sa odlaskom Hvana, Crvena zvezda se okreće pronalaženju zamene, a jedan od kandidata za tu ulogu je fudbaler Rade Krunić. Na Marakani se razmatra opcija dovođenja Krunića na pozajmicu iz Fenerbahčea. Krunić je prethodno igrao za Milan, gde je proveo četiri i po sezone, sakupivši 139 nastupa. Ovaj reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji će uskoro napuniti 31 godinu, mogao bi da pruži ono što je crveno-belima potrebno za mečeve Lige šampiona.

Foto: Starsport

Rade Krunić

Rade Krunić je bio na meti Crvene zvezde i prethodno, ali do dogovora tada nije došlo, iako Krunić nikada nije krio da je zvezdaš. Krunić se igrački afirmisao u Empoliju, što mu je 2019. donelo transfer u Milan za nešto više od 8.500.000 evra. Ovaj vezista je imao ograničenu minutažu od dolaska Žozea Murinja u Fenerbahče, te bi mu pozajmica u Crvenoj zvezdi pružila priliku da se vrati na veliku scenu.

Kako će se odvijati dalji transferi i hoće li Rade Krunić zaista obući dres Crvene zvezde, ostaje da se vidi, ali svakako je da će ovo biti interesantno razdoblje za crveno-bele dok se pripremaju za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading