POZNATO GDE PUMA NASTAVLJA KARIJERU: Deliće svlačionicu sa bivšim fudbalerom Barsleone!

Autor:

Sport

03.09.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri meseca Puma napušta Zvezdu.

POZNATO GDE PUMA NASTAVLJA KARIJERU: Deliće svlačionicu sa bivšim fudbalerom Barsleone!

Foto: Starsport

Krajem juna, FK Crvena zvezda je predstavila svoje veliko pojačanje - Pumu Rodrigeza, prvog Panamca u srpskom fudbalu, koji je zadužio opremu crveno-belih u transferu vrednom 2.000.000 evra. Očekivanja su bila velika, ali turbulencije i manjak kontinuiteta u pružanju kvalitetnih partija odaljili su Pumu najpre od startne postave, a onda od Beograda.

Dolazak Nemanje Radonjića i Silasa, čije ozvaničenje se uskoro očekuje, postao je jasan znak da za Rodrigeza mesta u timu Vladana Milojevića više nema. Pojavila se priča da odlazi u Meksiko za 2.500.000 evra, a kako saznaje Meridian sport, Puma će pojačati tamošnjeg velikana, ekipu Klub Amerike.

Klub Amerika je osvajao nacionalno prvenstvo Meksika čak 15 puta, što ga čini jednim od najuspešnijih klubova u zemlji. Takođe, sedam puta su osvojili trofej namenjen prvaku Severne i Centralne Amerike i Kariba. Još uvek se čeka zvanična potvrda, ali deluje da su dve strane na korak od konačnog dogovora i stavljanja parafa na ugovor.

Puma će deliti svlačionicu sa nekadašnjim članom Barselone, Džonatanom Dos Santosom, bratom poznatijeg veziste – Đovanija Dos Santosa. Očekuje se da će njegov transfer u Meksiko biti značajan korak u nastavku njegove fudbalske karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading