OD MILOJEVIĆA DO MILOJEVIĆA: Radonjić ponovo slamku spasa traži kod trenera Zvezde!

Autor:

Sport

03.09.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radonjić po drugi put na "Marakani".

OD MILOJEVIĆA DO MILOJEVIĆA: Radonjić ponovo slamku spasa traži kod trenera Zvezde!

Foto: Starsport

Srpski fudbaler, Nemanja Radonjić pojačao je redove Crvene zvezde. On se nakon šest godina vratio u Ljutice Bogdana, pošto od letos nije imao klub, pošto mu je istekla pozajmica sa Majorkom, a Torino mu je poručio da više ne računa na njegove usluge. 

Radonjić je svoje najbolje fudbalske dane u karijeri imao upravo u dresu Zvezde. Crveno-bele je pojačao 2017. godine kada je došao iz Čukaričkog, a trener je bio Vladan Milojević, koji je tada napravio ovu dominantnu Zvezdu koja je bez premca najbolji klub u čitavom regionu. 

Foto: Starsport

Vladan Milojević i Nemanja Radonjić

Rođeni Nišlija je bio veliki talenat, a to je prepoznao Partizan koji ga je uzeo iz niškog Radničkog, ali je Radonjić pravio velike probleme i nije krio simpatije prema večitom rivali, pa su crno-beli odlučili da raskinu saradnju sa njim. Nakon toga je bio u Rumuniji u akadamiji Džroga Hagija, da bi nastavio u Italiji, tačnije u Romi i Empolija, ali je i tamo bio nedisciplinovan, a prve seniorske korake napravio je u Čukaričkom.

Međutim, pod dirigentskom palicom Vladana Milojevića, Radonjić je pokazao sa svoj talenat i bio jedan od ključnih faktora sa osvajanje titule sa Zvezdom. Pamti se i onaj spektakularan pogodak protiv Krasnodara u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nakon plasaman crveno-belih u najetlinije evropsko takmičenje, Radonjić je pojačao redove Marseja, ali je dao obećanje daće se vratiti jednog dana. 

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

U Marseju se nije snašao na najbolji način, pa je bio na pozajmicama u Herti, Benfiki i Torinu, koji je i otkupio njegov ugovor. Međutim, Radonjić je imao sukobe sa trenerom Igorem Jurićem, koji su ga koštali možda i bolje karijere. Pokušao je Radonjić svoju karijeru da regeneriše u redovima Majorke, ali je zaovoljio. Sve u svemu, Radonjić i Milojević ponovo sarađaju, a da li će Miloje ponovo biti penicilin za Nišliju, to će vreme pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading