BOMBA! Slavio sa Zvezdom ulazak u LŠ, a sada bi mogao da bude novo pojačanje!

Autor:

Sport

30.08.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac bi mogao da oživi karijeru na ''Marakani''.

BOMBA! Slavio sa Zvezdom ulazak u LŠ, a sada bi mogao da bude novo pojačanje!

Foto: Starsport

Crvena zvezda aktivno radi na dovođenju novog igrača na krilnoj poziciji do isteka roka za prijavu igrača za Ligu šampiona. Aktuelizovani su pregovori sa Nemanjom Radonjićem, ali postoji mogućnost da on napusti tim, uz dozvolu kluba. Radonjić trenutno nije u kombinaciji za tim Torina, a nije pronašao ni novi klub, uprkos spekulacijama o povratku na Marakanu.

Foto: Profimedia

Nemanja Radonjić

Puma ima ponudu za ekspresan odlazak iz Zvezde, pa bi mogao da nastavi karijeru u Severnoj Americi, Zvezda bi dobila kroz obeštećenje koliko je dala za kupovinu reprezentativca Paname od Famailikaoa. 

Iako je pre dva meseca Radonjiću bila ponuđena visoka plata, pregovori sa Crvenom zvezdom su prekinuti, a sada je situacija neizvesna. Ipak, postoji mogućnost da se već ranije postignuti dogovor sa Torinom oko obeštećenja za Radonjića aktivira, uz revidiranje određenih stavki.

Nemanja Radonjić slavio je sa fudbalerima Crvene zvezde plasman u Ligu šampiona, a sada bi mogao da im se pridruži i na terenu, ukoliko se pregovori uspešno okončaju. Radonjić je bio deo tima iz Ljutice Bogdana u sezoni 2017/18, kada je odigrao 47 mečeca i bio 11 puta precizan. Odlično se poznaje sa Vladanom Milojevićem, tako da bi sigurno ponovo oživeo svoju karijeru nakon velikog pada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading