HVANG POKAZAO KOLIKI JE GOSPODIN: Korejac oduševio sve ovim potezom!

Autor:

Sport

01.09.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo oproštaj od šampiona Srbije.

HVANG POKAZAO KOLIKI JE GOSPODIN: Korejac oduševio sve ovim potezom!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde su doživeli šok kada je omiljeni vezista In Bom Hvang najavio da više neće nositi crveno-beli dres. Iako su se mnogi nadali da će ostati nakon plasmana u Ligu šampiona, ispostavilo se da je Hvang imao dogovor sa upravom Zvezde o mogućem odlasku ukoliko stigne odgovarajuća ponuda iz jedne od Liga petice.

Hvang je odlučio da napusti klub iako je Crvena zvezda ponudila povećanje plate, a tokom pregovora sa holandskim Fajenordom čak je insistirao da Zvezda dobije milion evra više od dogovorene klauzule, pokazujući veliku lojalnost prema svom dosadašnjem klubu. Transferom u Fajenord, Crvena zvezda će zaraditi ukupno 8.000.000 evra, što je znatno više od sume koju je platila za Hvanga.

Foto: Starsport

In Bom Hvang

Od prvog dana, In Bom Hvang je pokazao da je posebna klasa. Njegova elegancija, sigurnost na terenu i precizni pasovi brzo su ga učinili liderom na terenu. Njegove veštine došle su do izražaja u najvažnijim trenucima, posebno u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Bode Glimta, gde je odigrao impresivan meč koji će ostati upamćen kao njegov oproštajni nastup u crveno-belom dresu.

Sada, nakon što je ispunio svoj deo dogovora, Hvang odlazi, ostavljajući iza sebe uspomene na briljantne igre i poseban odnos sa navijačima. Večeras, protiv Radničkog iz Kragujevca, Hvang neće biti u timu, a Crvena zvezda ubrzano radi na pronalasku njegove zamene. Pregovara se o pozajmici Radeta Krunića iz Fenerbahčea, a u klubu žele da dovedu i brzonogog krilnog napadača kako bi pojačali kontranapade u predstojećim mečevima Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading